Çözüldü✓ 5070ti bu fiyata değer mi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar iyi günler sizlere danışmak istedim şuan normal piyasa fiyatı 52 60 bin arası olan bu kart 50 bine civarında sizce değer mi sizin de görüşlerinizi bekliyorum

Ekler

• IMG_1022.webp
    IMG_1022.webp
    56.1 KB · Hit: 68
kesinlikle hayır.

Önerin var mı
öncelikli olarak profesyonel kullanım seneryoları olmayan biri için
illede nvdia illede nvdia demeyen biri için
perakende en uygun 9070xt vs 5070 ti karşılaştırmasında bile
9070xt daha fiyat performans bir seçim derken ki burada en uygun dediğim 9070xt 33k 5070 ti 40k
sen bir de marka değerinden dolayı gidip extra 10k daha veriyorsan gayet kazık yiyiyorsun demektir
elbetteki bu modellerin 40k ya satılan modellere göre termal çözüm anlamında artıları olabilir ama
uygun fiyatlılar da sorun çıkarıyor yarı yolda bırakıyor denemez

bu fiyata bu kartı ancak
nvdiacıyım
biraz daha fiyatı çıksam 5080 de alınabilir ama 5070 ti benim işimi fazlası ile görüyor
ben marka konseptli sistem topluyorum dersen olabilir
o da biraz para savurmak gibi bir şey

Değerli yanıtın için teşekkür ederim dediğin gibi 9070 versiyonu hem daha uygun olup hem daha ucuz fakat seninde dediğin gibi marka takıntısı olmuş sanırım bende bir de profesyonel amaçla kullanmayacağım için göze de hoş gelmesi açısından bir sistem topluyorum teşekkürler önerilerin için

Merhaba arkadaşlar iyi günler sizlere danışmak istedim şuan normal piyasa fiyatı 52 60 bin arası olan bu kart 50 bine civarında sizce değer mi sizin de görüşlerinizi bekliyorum

Bunu tavsiye ederim bizzat test ettiğim kart soğutma mükemmel

40k ya 5070 Tİ varken aşırı gereksiz 50K üstüne çıkıp bu modeli almak bence.

Üsttede söylendiği gibi alternatif Rx 9070 XT modellerinede yönebilirsin. Onlarıda 33k Bandına alabilirsin.

Haa sen benim için para önemli değil şekil lazım marka lazım diyorsan sen bileceksin. Kasamı elit yapacam ekran kartı şekil olsun kendini göstersin diyorsan üstüne 2-3 sene sonra elden çıkarmak isterkende seri satılsın diyorsan 50k'ya o ekran kartıda alınabilir.

Bunu tavsiye ederim bizzat test ettiğim kart soğutma mükemmel
Teşekkür ederim bi göz gezdireyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40k ya 5070 Tİ varken aşırı gereksiz 50K üstüne çıkıp bu modeli almak bence.

Üsttede söylendiği gibi alternatif Rx 9070 XT modellerinede yönebilirsin. Onlarıda 33k Bandına alabilirsin.

Haa sen benim için para önemli değil şekil lazım marka lazım diyorsan sen bileceksin. Kasamı elit yapacam ekran kartı şekil olsun kendini göstersin diyorsan üstüne 2-3 sene sonra elden çıkarmak isterkende seri satılsın diyorsan 50k'ya o ekran kartıda alınabilir.
Evet ister istemez insan biraz da şekil olsun istiyor tavsiyelerin için teşekkürler

Değerli yanıtın için teşekkür ederim dediğin gibi 9070 versiyonu hem daha uygun olup hem daha ucuz fakat seninde dediğin gibi marka takıntısı olmuş sanırım bende bir de profesyonel amaçla kullanmayacağım için göze de hoş gelmesi açısından bir sistem topluyorum teşekkürler önerilerin için
Yani soğutması iyi ama gereksiz bir pahalılık var... Ancak sanırm görüntüye takık biriysem alırdım, ben beyaz topladığım için ve gerçek Gaming Trionun Vanguard olduğunu düşündüğüm için almak istemedim beyazı da olmasına rağmen, beyaz olarak başka bir Gigabyte Aero vardı o da 55k idi şansıma Colorfulun beyazı 40k da gaming gecesinde aldım. Görüntü için istiyorsanız evet içinizde kalır keşke alsaydım dersiniz ama öyle bir derdim yok diyorsanız 40k-45k ya da bir şeyler gider. 9070xt nin fiyatı 35k civarı olmadığı sürece veya 3-6 ay vadesiz fark yoksa değmez.

Ben birde nitro+ için diyorum tepe model olarak. Bu fiyatı.

Yani soğutması iyi ama gereksiz bir pahalılık var... Ancak sanırm görüntüye takık biriysem alırdım, ben beyaz topladığım için ve gerçek Gaming Trionun Vanguard olduğunu düşündüğüm için almak istemedim beyazı da olmasına rağmen, beyaz olarak başka bir Gigabyte Aero vardı o da 55k idi şansıma Colorfulun beyazı 40k da gaming gecesinde aldım. Görüntü için istiyorsanız evet içinizde kalır keşke alsaydım dersiniz ama öyle bir derdim yok diyorsanız 40k-45k ya da bir şeyler gider. 9070xt nin fiyatı 35k civarı olmadığı sürece veya 3-6 ay vadesiz fark yoksa değmez.

Ben birde nitro+ için diyorum tepe model olarak. Bu fiyatı.
Evet bende beyaz bir sistem toplamaya çalışıyorum gigabyte aero da var birde Msi 5070ti beyaz modeli var ama şuan 60 bin civari bilmiyorum belki Kasım indirimlerinde denk getirebilirsem ondan almaya çalışacağım ek olarak beyaz tavsiye edebileceğin ekran kartı var mı

Tebilon da 48k ya var.

Bunun dışında tipini beğenirsen colorful ultra w oc var. Zotac'ın beyazları var. Asus Tuf White var. Asus biraz daha pahalı

Vay ....... 3 ay önce bu 48k olsaydı almıştım ben alacakken 55k fln dı fena sövesim geldi 😡😡

Tebilon da 48k ya var.

Bunun dışında tipini beğenirsen colorful ultra w oc var. Zotac'ın beyazları var. Asus Tuf White var. Asus biraz daha pahalı
Sinerji de 47 bin ve şuanda 6 ayın en düşük fiyatı bu gözüküyor alınır mı sence yoksa kasımda indirimleri beklemeli miyim

Sinerjiden almazdım, tebilon daha iyi geliyor bana, en düşük fiyat evet. Kasım da ne olur... Valla böyle iniyorsa daha inme ihtimali var tabi stok yeniden bitmezse, biterse yine boş boş n11 de 55k ya satılır. İstediğin gibi bir tahminde bulunamayacağım malesef. Kahin değilim😂 Bu kasım indirimlerini de çok tecrübe etmiş biri de değilim. Genellikle bir şey lazım oldum mu direk alırım ya da birkaç hafta içinde

Geri