erayycakar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
öncelikli olarak profesyonel kullanım seneryoları olmayan biri içinÖnerin var mı
Merhaba arkadaşlar iyi günler sizlere danışmak istedim şuan normal piyasa fiyatı 52 60 bin arası olan bu kart 50 bine civarında sizce değer mi sizin de görüşlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim bi göz gezdireyim![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunu tavsiye ederim bizzat test ettiğim kart soğutma mükemmel
Evet ister istemez insan biraz da şekil olsun istiyor tavsiyelerin için teşekkürler40k ya 5070 Tİ varken aşırı gereksiz 50K üstüne çıkıp bu modeli almak bence.
Üsttede söylendiği gibi alternatif Rx 9070 XT modellerinede yönebilirsin. Onlarıda 33k Bandına alabilirsin.
Haa sen benim için para önemli değil şekil lazım marka lazım diyorsan sen bileceksin. Kasamı elit yapacam ekran kartı şekil olsun kendini göstersin diyorsan üstüne 2-3 sene sonra elden çıkarmak isterkende seri satılsın diyorsan 50k'ya o ekran kartıda alınabilir.
Yani soğutması iyi ama gereksiz bir pahalılık var... Ancak sanırm görüntüye takık biriysem alırdım, ben beyaz topladığım için ve gerçek Gaming Trionun Vanguard olduğunu düşündüğüm için almak istemedim beyazı da olmasına rağmen, beyaz olarak başka bir Gigabyte Aero vardı o da 55k idi şansıma Colorfulun beyazı 40k da gaming gecesinde aldım. Görüntü için istiyorsanız evet içinizde kalır keşke alsaydım dersiniz ama öyle bir derdim yok diyorsanız 40k-45k ya da bir şeyler gider. 9070xt nin fiyatı 35k civarı olmadığı sürece veya 3-6 ay vadesiz fark yoksa değmez.Değerli yanıtın için teşekkür ederim dediğin gibi 9070 versiyonu hem daha uygun olup hem daha ucuz fakat seninde dediğin gibi marka takıntısı olmuş sanırım bende bir de profesyonel amaçla kullanmayacağım için göze de hoş gelmesi açısından bir sistem topluyorum teşekkürler önerilerin için
Evet bende beyaz bir sistem toplamaya çalışıyorum gigabyte aero da var birde Msi 5070ti beyaz modeli var ama şuan 60 bin civari bilmiyorum belki Kasım indirimlerinde denk getirebilirsem ondan almaya çalışacağım ek olarak beyaz tavsiye edebileceğin ekran kartı var mıYani soğutması iyi ama gereksiz bir pahalılık var... Ancak sanırm görüntüye takık biriysem alırdım, ben beyaz topladığım için ve gerçek Gaming Trionun Vanguard olduğunu düşündüğüm için almak istemedim beyazı da olmasına rağmen, beyaz olarak başka bir Gigabyte Aero vardı o da 55k idi şansıma Colorfulun beyazı 40k da gaming gecesinde aldım. Görüntü için istiyorsanız evet içinizde kalır keşke alsaydım dersiniz ama öyle bir derdim yok diyorsanız 40k-45k ya da bir şeyler gider. 9070xt nin fiyatı 35k civarı olmadığı sürece veya 3-6 ay vadesiz fark yoksa değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben birde nitro+ için diyorum tepe model olarak. Bu fiyatı.
Sinerji de 47 bin ve şuanda 6 ayın en düşük fiyatı bu gözüküyor alınır mı sence yoksa kasımda indirimleri beklemeli miyim
Tebilon da 48k ya var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun dışında tipini beğenirsen colorful ultra w oc var. Zotac'ın beyazları var. Asus Tuf White var. Asus biraz daha pahalı