5070ti sistem tavsiyesi

Bu güzel diğerlerinden farkı ekran kartı destekliyorsa ekran kartı kablosunu da saklamana izin veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VRM yapısı da iyi. 14+2+1
tamamdır o zaman ana kart olarak bu direkt.Ssd gönderdiklerinin ikiside olabilir o sorun değil ikisi de aynı gibi geldi.Geriye sanırım sıvı soğutucu kaldı.Birde ekran kartı olarak direkt şu ekran kartı diyebileceğin önerebileceğin bir ürün var mı ? Dediğim gibi bir sürü 5070ti var şu an piyasada

tamamdır o zaman ana kart olarak bu direkt.Ssd gönderdiklerinin ikiside olabilir o sorun değil ikisi de aynı gibi geldi.Geriye sanırım sıvı soğutucu kaldı.Birde ekran kartı olarak direkt şu ekran kartı diyebileceğin önerebileceğin bir ürün var mı ? Dediğim gibi bir sürü 5070ti var şu an piyasada
Bunu görmüştüm sıvı soğutucu olarak. Buna ne dersin ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/6288...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

BTF sitem olduğu için tertemiz kurulum olsun dersen yüksekten aşağı doğru önereyim kartları san ilk kart btf destekli diğerleri normal. Diğer parçaları al ekran kartını en sona bırak bence indirim çok oluyor kartlarda çünkü, bunların toplam ederi ne oluyor hesaplayalım istersen ekran kartı hariç.
Asus TuF BTF Bu fazla bir fiyat tabi sadece seçenekleri gör diye atıyorum.
Diğerlerini de ekleyeceğim.

BTF sitem olduğu için tertemiz kurulum olsun dersen yüksekten aşağı doğru önereyim kartları san ilk kart btf destekli diğerleri normal. Diğer parçaları al ekran kartını en sona bırak bence indirim çok oluyor kartlarda çünkü, bunların toplam ederi ne oluyor hesaplayalım istersen ekran kartı hariç.
Asus TuF BTF Bu fazla bir fiyat tabi sadece seçenekleri gör diye atıyorum.
Diğerlerini de ekleyeceğim.
kasım indirimlerinde bu sistem çok daha uyguna toplanabilir diye umuyorum açıkcası.Dediğin gibi öncelikle bunlarım maliyetlerini şu an ki fiyatlarıyla hesaplayayım hemen

kasım indirimlerinde bu sistem çok daha uyguna toplanabilir diye umuyorum açıkcası.Dediğin gibi öncelikle bunlarım maliyetlerini şu an ki fiyatlarıyla hesaplayayım hemen
Kasım indirimlerinde SSD ve ekran kartı sıvı soğutucuyu bulabilirsin. İşlemci anakart ve RAM'lerin çok değişeceğini sanmıyorum.

Cuma akşamları incehesap sitesine de bak mutlaka.

Kasım indirimlerinde SSD ve ekran kartı sıvı soğutucuyu bulabilirsin. İşlemci anakart ve RAM'lerin çok değişeceğini sanmıyorum.

Cuma akşamları incehesap sitesine de bak mutlaka.
Ana kart :Asus tuf b850 : 13,509 tl
Kasa :Corsair 3500x : 9,767 tl
Ram :Lexar 32 gb : 6.000 tl
Ssd :Kıoxa 1 tb : 3.600 tl
İşlemci :amd 9800 3xd : 21.600 tl
Sıvı soğutma :Thermalright Hyper 360 : 7.670 tl
şu an durum bu şekilde. Tabi buna ekran kartı dahil değil.Ekstra eklememiz gereken bir şey var mı ?

Gigabyte Aero
Colorful
Galax
Gainward - Bu model incehesapta iki haftadır Cuma akşamları 38K'ya iniyor. Diğer modellerde de olabilir indirim.

şu an durum bu şekilde. Tabi buna ekran kartı dahil değil.Ekstra eklememiz gereken bir şey var mı ?
62.150 etti. 38K'ya bir model alsan ekran kartı en düşük fiyata 100K yapıyor. Fazla diyorsan daha ucuz bir sıvı soğutma ve işlemciyi 9700X'e çevirebilirsin. 10-11K iner.

Kasa tam fiyatı indirime girmez önce onu alabilirsin. 850w bir PSU zaten 5K, içindeki PSU’yu tek başına 7K’ya satıyorlar.

Son düzenleme:
İçindeki PSU bu.

evet baktım kasa için bir soru işaretim yok. işlemci ve sıvı soğutucu için karasız kaldım. Bir de ekran kartında bu kadar fiyat farklı neden onu anlamaya çalıştım.98003xd kalır ve ekran kartı alırsak 100k ya bitiyor sanırım. önerebileceğini bir sıvı soğutma var mı peki ? Ve bu ekran kartları arasında dediğim gibi bu kadar fark olmasını anlayamadım, Performans olarak farkları var mı bunların ? bana kalsa hepsi 5070ti :D

evet baktım kasa için bir soru işaretim yok. işlemci ve sıvı soğutucu için karasız kaldım. Bir de ekran kartında bu kadar fiyat farklı neden onu anlamaya çalıştım.98003xd kalır ve ekran kartı alırsak 100k ya bitiyor sanırım. önerebileceğini bir sıvı soğutma var mı peki ? Ve bu ekran kartları arasında dediğim gibi bu kadar fark olmasını anlayamadım, Performans olarak farkları var mı bunların ? bana kalsa hepsi 5070ti :D
Evet hepsi 5070Ti, Marka ve soğutma bloğu fiyatı değiştiriyor çok. Ama bence hepsi aynı, Piyasadan dolayı da fiyatlar öyle o yüzden dedim ekran kartında indirim kovala diye mesela o attığım Colorful 42K idi indirimlerde 38'e bile indi. Gainward da öyle. Beyaz kasana yakışacak indirimde bir kart alabilirsin. Bundan önce Asus TUF RTX 4070Ti kullanıyordum. Harikaydı. Şimdi de Gainward kullanıyorum. O da harika çok memnunum. 36K'ya aldım indirimde. İşlemci 9800X3D harika attığım videoyu izlediysen 9700X de öyle. 9700X alıp aradaki farkla 1 yerine 2 TB SSD de bile alabilirsin. Sana kalmış.

Sıvı soğutma yine Corsair olabilir.

Evet izledim videoyu. Çok teşekkür ederim inanılmaz şekilde ilgilendin her şeye ince detayı ile cevap verdin, bunun için ayrıca teşekkür ederim ve biraz daha soru sormaya devam edeyim :D 9800 3xd den devam edicem ben sanırım.Ekran kartında indirim kovalicam sanırım.Monitör olarak ne önerirsin aklında var mı hiç şunu al diyebileceğin ? Birde kasa için başka bir şeye gerek var mı ?

Evet izledim videoyu. Çok teşekkür ederim inanılmaz şekilde ilgilendin her şeye ince detayı ile cevap verdin, bunun için ayrıca teşekkür ederim ve biraz daha soru sormaya devam edeyim :D 9800 3xd den devam edicem ben sanırım.Ekran kartında indirim kovalicam sanırım.Monitör olarak ne önerirsin aklında var mı hiç şunu al diyebileceğin ? Birde kasa için başka bir şeye gerek var mı ?
Sıvı soğutma :Corsair Nautilus White : 5.662 tl
Ekran kartı : 5070ti : Fiyat belirsiz 41 bin tl ile 59 bin tl arası

son durum bu şekilde o zaman sanırım

Son düzenleme:
MSI B650M Project Zero mAtx Anakart
MSI MAG M100R Pz Kasa
2tb 990 Pro m.2 Ssd
R7 7700 Cpu
XPG 4x16 DDR5 6400mhz CL32 Ram
MSI A750GL Gold Psu
Corsair Nautilus 240mm RS Sıvı Soğutucu
G65B 27" 2K Monitör

Burası tam 67.901₺ tuttu. 9 ay vadesiz taksite böldüm. Bir eksik 5070ti kaldı ama bir türlü eşleştiremedim kasaya kart. Beyaz sistem diziyorum ama beyaz kartlar özellikle 5070ti'da çok uçuk fiyattalar. O yüzden kartı siyah mı alsam diye düşünüyorum.

Severim çok bu işleri sorabilirsin sıkıntı yok. Kaşa için bir şeye gerek yok, sadece bazıları sıvı soğutucu ile gelen termal macunu silip kendileri sürebiliyor ama bence gerek yok. Am5 koruyucu plaka alan da var istersen onu da alabilirsin bence gerek yok. Monitör önerim var bir iki tane ama ona ne kadar bütçen kaldı ona göre söyleyim.

şimdiden
Severim çok bu işleri sorabilirsin sıkıntı yok. Kaşa için bir şeye gerek yok, sadece bazıları sıvı soğutucu ile gelen termal macunu silip kendileri sürebiliyor ama bence gerek yok. Am5 koruyucu plaka alan da var istersen onu da alabilirsin bence gerek yok. Monitör önerim var bir iki tane ama ona ne kadar bütçen kaldı ona göre söyleyim.
açıkcası toplamayı da nasıl yapıcam artık allah kerim :D parçaları bu şekilde temin ederim o halde ben, belki ssd 2 tb olabilir ekstra yükseltme olarak. Daha monitör koltuk klavye mouse vs.. her şeyi sıfırdan topluyorum :D Yani bu sisteme gider diyebileceğin önerilerin varsa tabii ki duymak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri