5070ti windforce alınır mı?
pny marka nasıldır peki sorunu varmıÇok daha ucuz ve tepe model.![]()
PNY GeForce RTX 5070 Ti ARGB OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti ARGB OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İyi bir marka sorun çıkarmaz.pny marka nasıldır peki sorunu varmı
Fikrinize katılamayacağım. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ekran kartı zaten iyi windforce olup soğutmaması mı takıldı? Acaba 80 - 90 derecelerde gezip ekran kartı yanıyor mu?Windforce hiç bir modeli alınmaz soğutması berbat ötesi
yeterlimiFikrinize katılamayacağım. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ekran kartı zaten iyi windforce olup soğutmaması mı takıldı? Acaba 80 - 90 derecelerde gezip ekran kartı yanıyor mu?
Sen 5070ti için konu açmışsın. Bana attığın istatistik 4060 ekran kartına ait. Yeterli değil.yeterlimi
Bu video sana yeterli gelir.yeterlimi
sana anlatmıcam 80 90 derece ile sıkınıtı olmaz diyorsun yazık kafanaSen 5070ti için konu açmışsın. Bana attığın istatistik 4060 ekran kartına ait. Yeterli değil.
Ben öyle bir şey yazmadım. 80 - 90 derecelere mi varıyor ki iyi soğutamıyor demeye çalıştım. 80 - 90 derece tabii ki de iyi bir şey değil. Açtığın konuyla ilgili istatistik veya bir veri atarsın.sana anlatmıcam 80 90 derece ile sıkınıtı olmaz diyorsun yazık kafana