50Mbps ile Geforce Now oynanır mı?

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
50Mbps internetle sorun olmadan GeForce Now oynanır mı ne dersiniz? Para verip kasma donma yaşamak istemiyorum.

50Mbps internetle sorun olmadan GeForce Now oynanır mı ne dersiniz? Para verip kasma donma yaşamak istemiyorum.
performans paketi yada haftalık paketler var alıp denmen lazım

performans paketi yada haftalık paketler var alıp denmen lazım
Performans paketi alacağım zaten ama yıllık alırsan ayda 100TL aylık alırsan 1 ayı 400TL diyor çok pahalı değil mi sırf denemek için 1 aya 400TL vermek?

Performans paketi alacağım zaten ama yıllık alırsan ayda 100TL aylık alırsan 1 ayı 400TL diyor çok pahalı değil mi sırf denemek için 1 aya 400TL vermek?
haftalık paketlerde var hocam alıp denemen lazım belkide hiç iyi olmayacak direk yıllık para baglama demek istedim

haftalık paketlerde var hocam alıp denemen lazım belkide hiç iyi olmayacak direk yıllık para baglama demek istedim
Haftalık göremedim bende aylık, 6 aylık ve 1 yıllık var gözüküyor sadece.

Haftalık göremedim bende aylık, 6 aylık ve 1 yıllık var gözüküyor sadece.
kampanyalarda mesela 99 tl 1 aylık performans paket veriyor onu deneyebilrisin haftalık vardı kalktımı bilmiyorum

Hocam geforce now ile tabletten bilgisayara ihtiyaç duymadan oynayabiliyor muyuz? İlgimi çekti de geforcenow onun için sordum.

Hocam geforce now ile tabletten bilgisayara ihtiyaç duymadan oynayabiliyor muyuz? İlgimi çekti de geforcenow onun için sordum.
Telefondan tabletten falan da oynanıyor, ben laptop için alacağım sanırım kendi gücü bazı oyunlara yetmiyor şuan.

Eğer fiber altyapınız var ise sorunsuz oynatıyor ancak vdsl ile oynatmıyor söyliyeyim ikisinide deneme fırsatım oldu aynı hızda

Peki helio g99 oynatır mı akıcı şekilde? Redmi pad var bende kusura bakmayın çok soru sordum
İnternet önemli işlemcin video oynatırken donmuyorsa sorun çıkarmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer fiber altyapınız var ise sorunsuz oynatıyor ancak vdsl ile oynatmıyor söyliyeyim ikisinide deneme fırsatım oldu aynı hızda
Fiber sanırım emin değilim Wifi ile bağlıyım Ping düşük hız 40-50 arası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri