performans paketi yada haftalık paketler var alıp denmen lazım50Mbps internetle sorun olmadan GeForce Now oynanır mı ne dersiniz? Para verip kasma donma yaşamak istemiyorum.
Oynatabiliyor50Mbps internetle sorun olmadan GeForce Now oynanır mı ne dersiniz? Para verip kasma donma yaşamak istemiyorum.
Performans paketi alacağım zaten ama yıllık alırsan ayda 100TL aylık alırsan 1 ayı 400TL diyor çok pahalı değil mi sırf denemek için 1 aya 400TL vermek?performans paketi yada haftalık paketler var alıp denmen lazım
haftalık paketlerde var hocam alıp denemen lazım belkide hiç iyi olmayacak direk yıllık para baglama demek istedimPerformans paketi alacağım zaten ama yıllık alırsan ayda 100TL aylık alırsan 1 ayı 400TL diyor çok pahalı değil mi sırf denemek için 1 aya 400TL vermek?
Haftalık göremedim bende aylık, 6 aylık ve 1 yıllık var gözüküyor sadece.haftalık paketlerde var hocam alıp denemen lazım belkide hiç iyi olmayacak direk yıllık para baglama demek istedim
kampanyalarda mesela 99 tl 1 aylık performans paket veriyor onu deneyebilrisin haftalık vardı kalktımı bilmiyorumHaftalık göremedim bende aylık, 6 aylık ve 1 yıllık var gözüküyor sadece.
Hocam geforce now ile tabletten bilgisayara ihtiyaç duymadan oynayabiliyor muyuz? İlgimi çekti de geforcenow onun için sordum.50Mbps internetle sorun olmadan GeForce Now oynanır mı ne dersiniz? Para verip kasma donma yaşamak istemiyorum.
Telefondan tabletten falan da oynanıyor, ben laptop için alacağım sanırım kendi gücü bazı oyunlara yetmiyor şuan.Hocam geforce now ile tabletten bilgisayara ihtiyaç duymadan oynayabiliyor muyuz? İlgimi çekti de geforcenow onun için sordum.
Peki helio g99 oynatır mı akıcı şekilde? Redmi pad var bende kusura bakmayın çok soru sordumTelefondan tabletten falan da oynanıyor, ben laptop için alacağım sanırım kendi gücü bazı oyunlara yetmiyor şuan.
Eğer fiber altyapınız var ise sorunsuz oynatıyor ancak vdsl ile oynatmıyor söyliyeyim ikisinide deneme fırsatım oldu aynı hızda50Mbps internetle sorun olmadan GeForce Now oynanır mı ne dersiniz? Para verip kasma donma yaşamak istemiyorum.
İnternet önemli işlemcin video oynatırken donmuyorsa sorun çıkarmaz.Peki helio g99 oynatır mı akıcı şekilde? Redmi pad var bende kusura bakmayın çok soru sordum
Fiber sanırım emin değilim Wifi ile bağlıyım Ping düşük hız 40-50 arası.Eğer fiber altyapınız var ise sorunsuz oynatıyor ancak vdsl ile oynatmıyor söyliyeyim ikisinide deneme fırsatım oldu aynı hızda