🔥İndirim 🔥525 TL - Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi

Tüh kaçırdım, yıllardır kullanıyorum çok memnunum. Yedek bıçakları cihazdan pahalı. Görsem alırdım, içinden yedek başlık da çıkıyor :(
BG105/11 modelini 5 yildir kullaniyorum hala bicaklari kesiyor sifir gibi. bunda cok cabuk mu koreliyor?

625 TL. Yeni hesaplarda 150 lira kupon olabiliyor.

625 TL. Yeni hesaplarda 150 lira kupon olabiliyor.
amazon bazı prime üyelerine 75tl kupon vermiş örneğin bende var

Sıfır tıraş etmiyor ama iyi alıyor yalan yok. Başlıklar çabuk keskinliğini yitiriyor bana göre en büyük handikap bu.

Sadece başlığı neredn bulabiliriz acaba

bunun başlığı pahalı alınmaz bence

Yav agalar bıçağı körelsin tamam, sıfır almasın sakalı tamam, yav ıslak performansı kuruya göre düşük olsun ona da tamam ama bir kişi çıkıpta neden bu cihazın 8 saat boyunca şarj olup sadece 45 dakika kullanım süresi olmasına laf etmiyor? Sadece bana mı tuhaf geliyor bu durum? Powertec in alt seviye cihazlarında bile 6 saat kullanım süresi var yani ayıptır bu küfürdür resmen insana. Telefonu 45 dk şarj edip 8 saat kullanıyoruz bu zıkkım 8 saat şarj olup 45 dk kullanılabiliyor. Vallahi pes.

bende yeni aldım dün geldi denedim jilet gibi alıyor ama jiletten daha hızlı traş oluyorsunuz her gün traş oluyorum memur olduğum için işimi baya kolaylaştırdı bunun üzerine artı olarak sinekkaydı güzel bir makine alırsam çok iyi olur.

AMAZON 625 TL Ordan alsanıza

Ekler

• IMG_5897.webp
    IMG_5897.webp
    75.7 KB · Hit: 36
Geri