🔥🔥5600 & 6700xt Sistem 12999TL 🔥🔥

Asıl gönlüm 3070 sisteme 18 K ve altına veririm de yok öyle bir sistem bekliyorum bakalım. Benim için render de önemli. Oyüzden nvidia tercih edicem de bekliyorum bakalım. 3060ti veya 3070 uygun bir sistem gelse güzel olacak.
Vatan 3070 sistemi satanlar var ona bak benim tanıdık 17500 e satıyor ama Manisa da o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığım da aynısı yanlış yazılmış ikisi de aynı alabilirsin fark etmez

Vatan 3070 sistemi satanlar var ona bak benim tanıdık 17500 e satıyor ama Manisa da o
Acelem yok şuan Sistemim var. Asıl sistemi ağustosa kadar vaktim var yeni odaya geçicem. Gigabyte G24F-2 fln aldım kapalı duruyor yeni mouse fln aldım sistem alırsam da 4 5 ay kapalı kutu beklicek. Yani yeni sistem çıkarsa bekleme şansım var.

Acelem yok şuan Sistemim var. Asıl sistemi ağustosa kadar vaktim var yeni odaya geçicem. Gigabyte G24F-2 fln aldım kapalı duruyor yeni mouse fln aldım sistem alırsam da 4 5 ay kapalı kutu beklicek. Yani yeni sistem çıkarsa bekleme şansım var.
He o zaman bekle knka

Bence bekleme. Seçimden önce hallet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri