🔥İndirim 🔥🔥5850₺ - ICue 4000D + Rm850e + 3x Corsair SP120 Fan🔥🔥

ne fark var bu yeni nesil psu larda atx3.0 pci-e5.0 zamazingosu ne oluyor
Ekran kartı için tek kablo derdindeyim 12w tek kablo dönüştürücü olmadan. Rm850e de sanırım tek tarafı 12w kablo psu tarafı tek kablo değil yanlış görmediysem.

Mediamarkt ten 3869 TL ye 3 atksit aldım. 10 gün filan oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3869 TL
Benzer bir fiyata geliyor kasa ile beraber.

Ekran kartı için tek kablo derdindeyim 12w tek kablo dönüştürücü olmadan. Rm850e de sanırım tek tarafı 12w kablo psu tarafı tek kablo değil yanlış görmediysem.
ATX 3.0 uyumlu ama tek kablodan değil. Dönüştürücü kullanarak 12w elde edebilirsin. Tek kablo f/p psu istersen tavsiyem bu. Japon kapasitör kullanıyor.

Bu 3.0 mevzularından hiç anlamıyorum. Ekran kartlarındaki yeni çıkan güç girişleri eski nesil güç kaynaklarına uymuyor mu?

sonradan taksit konusunda enpara iyiydi diye hatırlıyorum, alacaksanız bi bakın 3-6 taksit yapıyor olabilir faizsiz
İş bankası tek çekime taksit sunmadı :)

Bu 3.0 mevzularından hiç anlamıyorum. Ekran kartlarındaki yeni çıkan güç girişleri eski nesil güç kaynaklarına uymuyor mu?
Normalde yeni nesil ekran kartlarındaki girişleri tek kablodan aktaran psu lar oluyor ama bu rm850e deki tek kablo değilmiş mesela bir anlamı yok boşa heycan yaptım :)

Ekler

• 1717440316057.png
    1717440316057.png
    906.4 KB · Hit: 39
İş bankası tek çekime taksit sunmadı :)

Normalde yeni nesil ekran kartlarındaki girişleri tek kablodan aktaran psu lar oluyor ama bu rm850e deki tek kablo değilmiş mesela bir anlamı yok boşa heycan yaptım :)
O zaman öküz öldü ortaklık bitti diyoruz.
Bu yeni nesil güç girişleri 4000 ve 7000 serisinde mi var? 4000 serisi ekran kartı alıp yeni nesil güç kaynağı mı almalıyım?

O zaman öküz öldü ortaklık bitti diyoruz.
Bu yeni nesil güç girişleri 4000 ve 7000 serisinde mi var? 4000 serisi ekran kartı alıp yeni nesil güç kaynağı mı almalıyım?
Yooo ekran kartı kutusundan çıkıyor zaten dönüştürücü kablo onunla kullanabilirsiniz 4070ti ama bu güç kaynağı kendinden dönüştürücülü diyebilirim hiç bir anlamı yokmuş :)

Başka bir forumda sormuştum PSU uzmanı bir arkadaş vardı, Corsairde dönüştürücü ile orjinal kablo arasında hiç bir fark yok dedi. Burdanda bakabilirsin.

Geri