LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,411
İptal ederim %99kasayı 500'e alayım![]()
![]()

İptal ederim %99kasayı 500'e alayım![]()
![]()
O kadar bütçen varsa kesinlikle almanı tavsiye ederimBenimde takibimde o kasa elimdeki kasa ve sıvı soğutma satılmasını bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet aradığım psu ama kasaya 420 olmuyor :S
ch560 için demiştim, kafana takılıyorsa iptal et tabi o kadar para harcıyosunİptal ederim %99psu moralimi bozdu
Buna 360 gözüküyor destek bana 420 lazım :SO kadar bütçen varsa kesinlikle almanı tavsiye ederim
![]()
Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa özelliklerini incele, 7.246,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pardon o kısmı görmemişim ben ^^Buna 360 gözüküyor destek bana 420 lazım :S
Bu akvaryum tipi kasaların soğutması nasıl oluyor. Görüntüsü güzel ama soğutması tırt olur gibi geliyor.O kadar bütçen varsa kesinlikle almanı tavsiye ederim
![]()
Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa özelliklerini incele, 7.246,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
15 tane ödül almış. Link atıyorum buran bakabilirsinBu akvaryum tipi kasaların soğutması nasıl oluyor. Görüntüsü güzel ama soğutması tırt olur gibi geliyor.
bu kasa sıcak diye biliyorum, yanlışsam düzeltin15 tane ödül almış. Link atıyorum buran bakabilirsin
TUF Gaming GT502 - Ödüller|Kasa|ASUS Türkiye
TUF Gaming GT502 için ödüller, incelemeler ve video da dahil olmak üzere tüm İncele .www.asus.com
Yorumlara ve incelemelere bakarak aldım. Daha henüz kullanmadığım için soruna net cevap veremeyeceğim.bu kasa sıcak diye biliyorum, yanlışsam düzeltin
Enpara şuanda devlet ödemeleri ve sağlık harcamaları dışındakileri sonradan taksitlendirme yapmıyor.sonradan taksit konusunda enpara iyiydi diye hatırlıyorum, alacaksanız bi bakın 3-6 taksit yapıyor olabilir faizsiz
Böyle olması daha iyi yalnız. ATX 3.0 olup olmasını belirleyen şey tek kabloyla gitmesi değil %200 ani spike'a dayanabilmesi. RM850E bazında incelemedim ama RM1000E psu'nun hold up süreleri ve ripple değerleri gayet güzeldi. Yani bu gördüğün psu tam olarak bir ATX3.0 psu'dur. Ayrıldığı taraf psu tarafı zaten, ekran kartı tarafına gene tek kablo gidiyor. Kablo karşmaşasından da kurtarır.Evet bende direk böyledir diyip alayım dedim ama rm850e böyle değilmiş üzdü açıkcası.