🔥İndirim 🔥🔥5850₺ - ICue 4000D + Rm850e + 3x Corsair SP120 Fan🔥🔥

Dandik kasalar PSU lar bile 1500tl olmuşken bedava.

psu yeni nesil değil, ust taraf 240 dan fazla sivi soğutucu desteklemiyor. egzoz fanı olmadan geliyor. egzoz fan 12cm den fazla desteklemiyor.

kasa büyük ekran kartlarini rahatlikla destekliyo.
Evet evet iptal ettim zaten. Daha kendi kasamı sıvı soğutmamı satamadım birde bunun kasasını satmakla uğraşılmaz bana morpheus lazım şuanda inat ettim elimdekiler satılmadan almıyorum umarım zamlanmaz. Bu arada arkadaş dün diyordu kasa üst tarafa 280 de oluyormuş bence kafi. bu fiyata müq yeni sistem toplayacaklar için.

psu yeni nesil değil, ust taraf 240 dan fazla sivi soğutucu desteklemiyor. egzoz fanı olmadan geliyor. egzoz fan 12cm den fazla desteklemiyor.

kasa büyük ekran kartlarini rahatlikla destekliyo.
Psu ne yönden yeni nesil değil hocam?

hocam atx 3.0 fakat yeni nesil ekran kartları icin olan tek çıkış yeri yok. yeni nesil degil derken onu kastettim detaylandirmayi unuttum.
Corsair pcie5 600w kablosu kutuda mevcut, işlev ve görünüş aynı ama illa 12vhpwr çıkışı da olsun diyorsanız evet maalesef yok.

Corsair pcie5 600w kablosu kutuda mevcut, işlev ve görünüş aynı ama illa 12whpr çıkışı da olsun diyorsanız evet maalesef yok.
Evet yohtur :) eldeki 850w thermaltake gf yi değiştirmeme gerek duymadım o yüzden maksat yenilik olsun dedik başaramadık :( psu kullanıp kasayı kendi psu mu satacaktım felan birden başaramadık

Psu suz versiyonu varmı
Psu suz versiyonu pahalı
Deepcol ck560 indirme girdi tavsiye ederim
4000d gibi 2 değil 4 fanla geliyor.
Görüntüleri çok benziyor (4000d nin yan panel karartmalı sadece)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri