yanlışın var max 10 gün içinde para iadesi geliyor. bi kaç iadem oldu 10 gün geçmemiştir. banka kartıyla falan aldıysan ondan geç olmuş olabiliritopya 1 ay bekletti para iadesi için inş sizi bekletmez
fatura kesilmemişse her türlü iptal ediliyor merak etme sen buna özel yasalarda var0'a eksik basmışlar. Bu arada 599 TL fiyatından satın alanların alışverişini iptal etme gibi bir yetkileri var mı? Sonuçta hata da olsa insanlar para verip ürünü satın almış.
Deme öylefatura kesilmemişse her türlü iptal ediliyor merak etme sen buna özel yasalarda var![]()
Her 3-5 günde bir arayıp iade sordum 1 ay sonunda iade olduyanlışın var max 10 gün içinde para iadesi geliyor. bi kaç iadem oldu 10 gün geçmemiştir. banka kartıyla falan aldıysan ondan geç olmuş olabilir
ürün gelsin gelmesin 650tl şansımızı denedik.
Bendede aynı muhabbet ayın Mayısın 14 ünde ürünü iadeye gönderdim. Daha bugün yeni arayıp sordum. Servisteymiş henüz 9 iş günü olmuşHer 3-5 günde bir arayıp iade sordum 1 ay sonunda iade oldu
usta ben bir de hiç kullanmadan sıfır olarak iade ettim. Kullanılmış olsa anlarım da işte klasik itopyaBendede aynı muhabbet ayın Mayısın 14 ünde ürünü iadeye gönderdim. Daha bugün yeni arayıp sordum. Servisteymiş henüz 9 iş günü olmuşTemmuz da iadeyi onaylarlar heralde şaka gibi.
Birebir aynı hocam. Ürün geldi ve arızalıydı. Hemen aynı şekilde kapadım ertesi gün kargoladım.usta ben bir de hiç kullanmadan sıfır olarak iade ettim. Kullanılmış olsa anlarım da işte klasik itopya
Bende anlamadımSadece mağazalarda diyor. Mağazada bu fiyat mı yani
sen 5 saat sonra gördüğün için stok bitmiş olabilir mi bir düşün bakalımSadece mağazalarda diyor. Mağazada bu fiyat mı yani
Adam mağazada şuanda satıyor olabilirler mi bu fiyattan diye sormuş stok olmadığının oda farkında cevap yazmak için yazmayın bilginiz varsa paylaşın hocam. Kaldıki sabah kalkıp bu indirimi gören herkes bunu merak etmiştir.sen 5 saat sonra gördüğün için stok bitmiş olabilir mi bir düşün bakalım