5k ya oyuncu mouse u önerisi

Kutlu0

80+
Reaksiyon skoru
87
Bütçe
5000
5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.

5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.
Havit MS966WB kullanıyorum tek rahatsız olduğum yanı çok hafif oda fırlıyo elimden fiyatını bilmiyorum hediye geldi kablosuz. Ama normal birinin bu fare ile harikalar yaratcağını düşünüyorum.

atk ghost stok bekleyebilirsin özellikleri üst düzey malzemesi karbonfiber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beya lamzu maya falan bakabilirsin

Zowie.

razer viper v3 pro veya o kadar çıkmana gerek yok onla yarışan atk a9 air modeline bakabilirsiniz

razer viper v3 pro veya o kadar çıkmana gerek yok onla yarışan atk a9 air modeline bakabilirsiniz
Hocam asus mouselara ne diyorsunuz

atk a9 modelleri fiyatına göre performansları çok iyi kötüleyenler var ama takma bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri