Neler Yeni

6 ay oldu hâlâ aynıyım, düzelemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör

6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef başaramadım. 3 tane kızla konuştum ama hepsi 1 2 haftalık flörtten öteye gitmedi. Hayattan kopmuş gibi yaşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alperen Yılmaz

6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef başaramadım. 3 tane kızla konuştum ama hepsi 1 2 haftalık flörtten öteye gitmedi. Hayattan kopmuş gibi yaşıyorum.
Hocam siz demekki birinin yerine başkasını koyamıyorsunuz bence tek seçenek bozuk ampulu tekrar aydınlatmaya çalışmak gibi görünüyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Mehmetcan İvrendi

LOL'e başla Unutamıyorsan Hayla git anime vs. izle untmazsam bede bir şey bilmiyorum

Top Bottom