Ergenlikteyim zatenDaha 14 yasindasin ergenlige girince boyun uzayacaktir acele etme
böyle bir şeyin olması mümkün değil ağırlık kaldırmak belki omurgadaki boşlukları sıkıştırır ancak ne olursa olsun bu kadar fark yapmazSpor salonuna 1.8 boyla gittim
1 sene sonra 1.75 boyla geri döndüm.
Bu terste bir işlik var
Uzar yavaş yavaş. Dedelerimize bağlı bir durum. Mesela benim annem/babam çok uzun değiller ancak dedem uzun olduğu için bende uzunum. Yani genlere bağlı durum.Ergenlikteyim zaten
Basketbol boy uzatmaz. Halk tarafından uydurulmuş, herhangi bir bilimsel gerçekliği olmayan bir tür hurafe. Senin boyun genetiğin sayesinde zaten uzayacakmış.Kardeşim beni dinle.
Ben kücükken okulun en kısa Ögrencisiydim..
Kendimi basketbola verdim.. 4 sene takıldım. Şuan 184'üm.
En hizli yol. Sürekli Ziplicaksin. Fitnes ile boy uzamaz. Agirlik kaldirdikca uzaman uzar.
Basketbol oyna Sürekli zipla Akişina birak degişiklik göreceksin.
Bel fıtığı olmuştum fazla yük kaldırmaktan. Sonra ameliyat oldum belki ondan olabilir.böyle bir şeyin olması mümkün değil ağırlık kaldırmak belki omurgadaki boşlukları sıkıştırır ancak ne olursa olsun bu kadar fark yapmaz
hatta boyu kısaltmaz bile
Bildiğim kadarıyla çevresel faktörlerin,beslenmenin vs. genetik kadar olmasa da etkisi var.Basketbol boy uzatmaz. Halk tarafından uydurulmuş, herhangi bir bilimsel gerçekliği olmayan bir tür hurafe. Senin boyun genetiğin sayesinde zaten uzayacakmış.
o zaman o şekilde yazarsınız, direkt gidip de spora başlamadan önce 1.80 idim sonra 1.75 oldum diyince daha farklı oluyor.Bel fıtığı olmuştum fazla yük kaldırmaktan. Sonra ameliyat oldum belki ondan olabilir.
Az da olsa tabi ki etkisi var. Erken çocukluk dönemindeki iyi beslenme işe yarayabilir. Ama büyük çoğunluk genetik ile ilgilidir.Bildiğim kadarıyla çevresel faktörlerin,beslenmenin vs. genetik kadar olmasa da etkisi var.