- Reaksiyon skoru
- 0
Sıkıntısız olması düşük yakıt olması yeterli 750 maksimum limit
Ben satıyorum 700 bin liraya opel astra 2017Sıkıntısız olması düşük yakıt olması yeterli 750 maksimum limit
Hepsi var hocam saydıklarının 2 kişi kullanacak manuel tercihimdir sıkıntısız olması az yakması daha iyi olur750.000 TL'ye bir çok araba önerisinde bulunur ama senin kullanım amacın nedir ? Ailen ile mi gezeceksin öğrenci misin ? İlk araban mı olacak ? Kaç kişi kullanacaksınız.
İlan linki atarmısınBen satıyorum 700 bin liraya opel astra 2017
Hepsi var hocam saydıklarının 2 kişi kullanacak manuel tercihimdir sıkıntısız olması az yakması daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlan linki atarmısın
ilanda değil şuan araba yaz dm den bilgi vereyimHepsi var hocam saydıklarının 2 kişi kullanacak manuel tercihimdir sıkıntısız olması az yakması daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlan linki atarmısın
2016 model 14.4d toyota corolla arka koltuklarıda rahat konfor ortanın üstü yol tutuşu orta gücü az ama yakıtı yok sorunsuz araç bunu alabilirsinSıkıntısız olması düşük yakıt olması yeterli 750 maksimum limit
Sondaki yokuş avcısı iyi bakılmazsa bagajdaki motor yağını da unutmayalımkral şu adamın arabayı takip ediyorum bi bak 750 den fazla verme sarı site 1264588532 ilan kodu
beğenmezsen
hyundai accent blue 1,6 crdi mode plus
hyundai i20 1,2 veya 1,4 jump veya style
citroen c-elysee 1,6 hdi -92 hp
toyota corolla 1,6 comfort 2010-2012- 124 hp
fiat egea 1,4 fire urban