bulursam düşüneceğimbiraz fark verip 4070Ti zorlasan daha değer bi değişim olur
2. elde alıyorsan aldığın paraya satıyorsun , 0 alıyorsan ölü fiyata gidiyor bunun AMD/nvidia ile pek ilgisi yok hatta türkiye de 2. el alıp sonra fiyatları yükseliyor zaten üstüne kar bile koyabiliyorsun.amd satarken pek para etmiyor satmaya kalksan elinde kalır mantıklı gibi geldi
4070 süperle kabul eden olursa olabilir.beyler 7800xt kart var 4070 ile takas mantıksız mı olur
bence geç özelliklerini kullanacağım diyorsun üstüne 4k vermek te pek koymaz düz 3070 olsa hayır derdim fakat 3070 ti geçmek mantıklı pazarlık ile 3000tlye düşürebilirsen süper olur.Dostlar selam genel olarak aslında 6650XT’den memnunum ufak tefek driver sorunlarım var ama genel itibariyle Nvidia istememde bir kaç sebep var
İlk olarak Nvidia Broadcastte ki mikrofon gürültü engelleyicisi çok başarılı AMD’de bu pek işe yaramıyor ki NZXT Capsule kullandığım için çevrede ki sesleri çok alıyor o yüzden böyle bir şeye ihtiyacım oluyor hem discord hem yayın hemde kayıt aldığım için çok önemli bir özellik benim için
İkinci olaraksa Nvidia’nın Codec’i AMD’e göre daha iyi biliyorsunuz çokta fazla fark olmasa da
Bir de güç olarak tabii ki 3070Ti daha fazla peki ya sizce bu fark verilir mi geçmeli miyim
amd kartlar satılıyor bu arada piyasada düz 6800 kalmadı nerdeyse , 6700xt ler de azalıyor özellikle facebook gruplarında çok ticareti dönüyor.git yorumları oku millet satamıyoruz diye yakınıyor fanboylugu bence sen yapıyorsun
3750'e düşürebildim hocam akşam gidip alacağım modelse Palit Gamingpro2. elde alıyorsan aldığın paraya satıyorsun , 0 alıyorsan ölü fiyata gidiyor bunun AMD/nvidia ile pek ilgisi yok hatta türkiye de 2. el alıp sonra fiyatları yükseliyor zaten üstüne kar bile koyabiliyorsun.
4070 süperle kabul eden olursa olabilir.
bence geç özelliklerini kullanacağım diyorsun üstüne 4k vermek te pek koymaz düz 3070 olsa hayır derdim fakat 3070 ti geçmek mantıklı pazarlık ile 3000tlye düşürebilirsen süper olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amd kartlar satılıyor bu arada piyasada düz 6800 kalmadı nerdeyse , 6700xt ler de azalıyor özellikle facebook gruplarında çok ticareti dönüyor.