6900xt 5600 fps tahmini

WulfKAN

80+
Reaksiyon skoru
4
inşallah iki gün içerinde 6900xt ve 5600 lü bir sisteme kavuşucam 16gb ram ile birlikte genellikle oynadığım oyunlar şöyle

warframe
forza 5
lol cs2 valo rainbow
bf6
minecraft shader ile birlikte survival
arada yeni çıkan oyunları deniyorum wukong gibi hogwarts gibi

hikayeli oyunları vsr özelliği sayesinde önceki ekran kartım olan 6750xt ile 2kda açıyodum ve aşırı memnundum bu teknolojiden şimdi aynı şeyi 6900xt ilede yapıcam işlemcimin yetersiz olduğunun farkındayım durumlar gereği böyle olması lazımdı değişicem ilerleyen zamanlarda

şimdi konu şu fps tahmini için şöyle bir video açtım

sonrasında 5600 ile farkına bakayım dedim

ve aslında işlemciler arasında en azından OYUN bazında bir fark olmadığına karar verdim ve fps değerleri bence tahmini olarak 5600 içinde geçerli olacğını düşünüyorum en çok oynadığım oyun warframe olduğundan dolayı aklımı karıştırdı sizce bu düşüncemde haklımıyım oyunu vsr ile 2kda oynamayı planlıyorum bu arada video 4yıl önceki video farkındayım oyun grafiksel anlamda değişti farkındayım ancak 3 aşağı 5 yukarı böyledir diye düşünüyorum

inşallah iki gün içerinde 6900xt ve 5600 lü bir sisteme kavuşucam 16gb ram ile birlikte genellikle oynadığım oyunlar şöyle

warframe
forza 5
lol cs2 valo rainbow
bf6
minecraft shader ile birlikte survival
arada yeni çıkan oyunları deniyorum wukong gibi hogwarts gibi

hikayeli oyunları vsr özelliği sayesinde önceki ekran kartım olan 6750xt ile 2kda açıyodum ve aşırı memnundum bu teknolojiden şimdi aynı şeyi 6900xt ilede yapıcam işlemcimin yetersiz olduğunun farkındayım durumlar gereği böyle olması lazımdı değişicem ilerleyen zamanlarda

şimdi konu şu fps tahmini için şöyle bir video açtım

sonrasında 5600 ile farkına bakayım dedim

ve aslında işlemciler arasında en azından OYUN bazında bir fark olmadığına karar verdim ve fps değerleri bence tahmini olarak 5600 içinde geçerli olacğını düşünüyorum en çok oynadığım oyun warframe olduğundan dolayı aklımı karıştırdı sizce bu düşüncemde haklımıyım oyunu vsr ile 2kda oynamayı planlıyorum bu arada video 4yıl önceki video farkındayım oyun grafiksel anlamda değişti farkındayım ancak 3 aşağı 5 yukarı böyledir diye düşünüyorum
fps tahmini zor ama istediğin tüm oyunları +120 fps oynarsın gibi 2k da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

warframe yi hiç kafana takma rx580 4gb ve 2600 ile orta/üst ayalarda 70-80 fps oynuyordum güncel grafikleri ile.

FPS tahmini yapsan ne? yapmasan ne? gelince zaten görürsün kaç FPS aldığını

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
6900xt sahibi olarak çoğu oyunu ultra grafiklerde hala oynamaya devam edebilirsin saf kas performans kartı
Teşekkürler

warframe yi hiç kafana takma rx580 4gb ve 2600 ile orta/üst ayalarda 70-80 fps oynuyordum güncel grafikleri ile.
Teşekkür ederim eyvallah

FPS tahmini yapsan ne? yapmasan ne? gelince zaten görürsün kaç FPS aldığını
Yeni sistem heyecanı yaşadın mı hiç 😂

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeVx
Fpsin belini kırarsın forumda küfürlü konuşmak yasak :D :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439