75 Derece Ekran Kartı Normalmidir?

raivis

80+
Reaksiyon skoru
5
Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Normal hocam.

Hiç bir sorunu olmayan değerler
Soğutucu bloğun markası nedir

5060 için sınırda bir değer zaten küçük Bi kart niye soğumuyor anlamak lazım model nedir birde kasa içi görsel atar mısın

5060 için sınırda bir değer zaten küçük Bi kart niye soğumuyor anlamak lazım model nedir birde kasa içi görsel atar mısın
hocam görsel şuanlık atamıyorum ama kasa klasik 3 tane içeri hava çekip arkadan 1 tane havayı dışarı veren toplam 4 fanlı kasa onun dışında herhangi ek soğutma yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam soğutucu blok nedir, pek bilgim yok malesef

hocam sanırım modelini sormuşsunuz zotac markası 8gb vram

Sınırda bir değer falan değil. 80 derecelerin başlarına kadar bir sorun olmaz genelde. Aynı gpu laptopta 90 derecelere kadar çıkıyor, 75 de bir sorunun olmaz. Ama çok rahatsız ediyorsa ufaktan undervolt yapabilirsin.

Sınırda bir değer falan değil. 80 derecelerin başlarına kadar bir sorun olmaz genelde. Aynı gpu laptopta 90 derecelere kadar çıkıyor, 75 de bir sorunun olmaz. Ama çok rahatsız ediyorsa ufaktan undervolt yapabilirsin.
teşekkürler hocam cevabınız için, çok anlamadığımdan dokunmakta istemiyorum 82-83 ten sonra sanırım sorun olur

Sınırda değilse niye uv öneriyorsun. 1 seneyi geçmeyen 150w ekran kartı niye 75 derecede çalışıyor. Nvidia partnerlerinin karlılığını arttırmak için leş gibi ref kart üretmiş. Bi tane amd kartın ısındığını görmüyorum. Ama nedense hep 5000 serisi kartlar sıcak çalışıyor.

Kartın daha bugün 75 se yazın ortasında 80 leri görecek 85 zaten bakım sınırı. Gpu 85 Ken hot spot ve vramleri düşünemiyorum.

Kasaya 0 oturan amd ekrankartı 65 dereceyi geçmedi. Küçükçük kasada.

Ekler

• 1000090226.webp
    1000090226.webp
    359 KB · Hit: 8
Sınırda değilse niye uv öneriyorsun. 1 seneyi geçmeyen 150w ekran kartı niye 75 derecede çalışıyor. Nvidia partnerlerinin karlılığını arttırmak için leş gibi ref kart üretmiş. Bi tane amd kartın ısındığını görmüyorum. Ama nedense hep 5000 serisi kartlar sıcak çalışıyor.

Kartın daha bugün 75 se yazın ortasında 80 leri görecek 85 zaten bakım sınırı. Gpu 85 Ken hot spot ve vramleri düşünemiyorum.

Kasaya 0 oturan amd ekrankartı 65 dereceyi geçmedi. Küçükçük kasada.
hocam 6 aylık kart daha hiç temizledim hem kasa fanlarının hemde ekran kartı fanının kanatlarında tozlar birikti onunda etkisi olabilir

Ben her şeyden çok kasanın marka modelini merak ediyorum. Öndeki 3 intake fanı plastik panelle kapalı olan bir sürü kasa gördüm. Sorsan hava akışı var ama bileşenlerin haberi olmuyor

Ekran kartı ve işlemcide 85 dereceye kadar normaldir.

Geri