Bende egea bakıyordum babam 2006 model ford s max bakıyorArabalardan pek anlamıyorum fakat bunu buldum.
Teknik konuda pek anlamıyorum diyelim.Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Otomatik veya Vitesli dememişsiniz.
o fiyat gerçekten araba kaldı mı en son tofaş 30 bin felandıSelam arkadaşlar araba önerebilir misiniz max 85 bin
Aile arabası büyük bagajlı doblo tarzı değil
Bak bak çakala bak A Hasar kayıtlı yazmış belki yemlerim diye.Arabalardan pek anlamıyorum fakat bunu buldum.
Teknik konuda pek anlamıyorum diyelim.Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bak bak çakala bak A Hasar kayıtlı yazmış belki yemlerim diye.
o fiyat gerçekten araba kaldı mı en son tofaş 30 bin felandı
Sizce bu araba konforlu mu babam egeadan daha konforlu ve güvenli diyorArabalardan pek anlamıyorum fakat bunu buldum.
Yani denilebilir iyidir biraz ağırdır fakat 8 kaza maşşallah iyi girmişler.Sizce bu araba konforlu mu babam egeadan daha konforlu ve güvenli diyor
Ford S-Max Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford S-Max fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Araba çarpışan arabaya dönmüş la. Ama güzel.Sizce bu araba konforlu mu babam egeadan daha konforlu ve güvenli diyor
Satılık Ford S-Max fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ben Egea varken bunu tercih etmezdim.Sizce bu araba konforlu mu babam egeadan daha konforlu ve güvenli diyor
Bizde şuan 23 yıllık araba var 1998 model o bile egeadan konforlu diyorBen Egea varken bunu tercih etmezdim.
Attığım Egea 4 bu 15 yaşında onu da hesaba katmak lazım.