Seçeneklerde sadece 7600 var. Bu parçaları tek tek toplasam aşırı fiyat farkı olur mu ekran kartı sadece 35k yazıyorkasanın içindeki psu bu sisteme düşük kalabilir(iç bileşen kalitesi açısından), soğutucu yazın 7500f'i serin tutamaz büyük ihtimal ve bu paraya 9070xt ve 7500f bilemedim. 9600x falan giderdi (dehşet-ül vahşet farkları yok evet)
gen 5 ssdye gerek yok o anakartta soğutması ayrı dert olur soğutma bloğu var mı bilmiyorum gerçi deAlıntıyı görüntüle
İlk defa alıyorum sizce uyumsuz bir şey var mı veya değiştirmem gereken çok anlamıyorum 70k yı fazla geçmeden değişiklik yapabilirim
Hocam bu paraya bunu alma parana yazık olurSeçeneklerde sadece 7600 var. Bu parçaları tek tek toplasam aşırı fiyat farkı olur mu ekran kartı sadece 35k yazıyor
Bu paralara önerebileceğin bir sistem varsa süper olur çok fark olmuyorsa tek tek de alabilirim parçalar uyumlu olsun diyeHocam bu paraya bunu alma parana yazık olur
Bu paralara önerebileceğin bir sistem varsa süper olur çok fark olmuyorsa tek tek de alabilirim parçalar uyumlu olsun diye