Merhaba, 7800x3D işlemi kullanmaya başladım fakat sıcaklık değerleri boşta 30 derecede seyrederken bazen anlık olarak 40 50 dereceleri buluyor ve tekrar 30 derece bandına düşüyor. TF7 termal macun kullandım ek olarak. Bu normal midir?
hangi fani kullaniyorsun bende 7800x3d kullaniyorum bosta 30 civarinda takiliyor oyunlarda ise 50 65 arasiMerhaba, 7800x3D işlemi kullanmaya başladım fakat sıcaklık değerleri boşta 30 derecede seyrederken bazen anlık olarak 40 50 dereceleri buluyor ve tekrar 30 derece bandına düşüyor. TF7 termal macun kullandım ek olarak. Bu normal midir?
Cpu z üzerinden stres testi yapınca max 71 derece oluyorNormal görünüyor.
anlık işlem yaptığınızda olabilecek seviyede gibi durumu daha iyi gözlemlemek lazım ne boşta iken mi yükseliyor? yoksa anlık işlem google açma yt açma vs vs şeylerde miMerhaba, 7800x3D işlemi kullanmaya başladım fakat sıcaklık değerleri boşta 30 derecede seyrederken bazen anlık olarak 40 50 dereceleri buluyor ve tekrar 30 derece bandına düşüyor. TF7 termal macun kullandım ek olarak. Bu normal midir?
Thermalright kule tipi 2 fanli 6 borulu olanhangi fani kullaniyorsun bende 7800x3d kullaniyorum bosta 30 civarinda takiliyor oyunlarda ise 50 65 arasi
Dümdüz boşta ikenanlık işlem yaptığınızda olabilecek seviyede gibi durumu daha iyi gözlemlemek lazım ne boşta iken mi yükseliyor? yoksa anlık işlem google açma yt açma vs vs şeylerde mi
bir sorun olduğunu sanmıyorum bendede 7800x3d var boşta 30-40 arası gidip geliyorCpu z üzerinden stres testi yapınca max 71 derece oluyor
Anladım teşekkür ediyorumbir sorun olduğunu sanmıyorum bendede 7800x3d var boşta 30-40 arası gidip geliyor
garanti olması için takip edebilirsiniz arada saçma seviyelere geliyorsa eğer bir kontrol etmekte fayfa var ben ilk sistemi açtığımda soğutmaya gücü bağlamamışım sistem kapanınca farkettim bu tarz küçük şeyler olabilir belki ama bana normal göründüAnladım teşekkür ediyorum
Adam derler ki derdini seveyim xd buz gibi çalışıyor işte daha ne istiyonMerhaba, 7800x3D işlemi kullanmaya başladım fakat sıcaklık değerleri boşta 30 derecede seyrederken bazen anlık olarak 40 50 dereceleri buluyor ve tekrar 30 derece bandına düşüyor. TF7 termal macun kullandım ek olarak. Bu normal midir?
pc arkada anlık işlemler yaptığı için normal 7000 serisi işlemcilerde bu çok görülüyor en beteri de 7600 de var.Adam derler ki derdini seveyim xd buz gibi çalışıyor işte daha ne istiyon![]()
Harbi, olay ne anlamadım, bana flex gibi geldiAdam derler ki derdini seveyim xd buz gibi çalışıyor işte daha ne istiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc arkada anlık işlemler yaptığı için normal 7000 serisi işlemcilerde bu çok görülüyor en beteri de 7600 de var.
İşlemci sıcaklığı 30 derece iken aniden 50 dereceleri görmesiHarbi, olay ne anlamadım, bana flex gibi geldi
Cpb açıksa anlık sicramalar normal.Merhaba, 7800x3D işlemi kullanmaya başladım fakat sıcaklık değerleri boşta 30 derecede seyrederken bazen anlık olarak 40 50 dereceleri buluyor ve tekrar 30 derece bandına düşüyor. TF7 termal macun kullandım ek olarak. Bu normal midir?