- Konu Sahibi Konu Sahibi
neyin fan boylugu bu kanka anlamadimöylemi lütfen dürüstçe 15 tane dlss3 destekleyen oyun sayarmısın dürüst ol lütfn bakmadan
neyin fan boylugu bu kanka anlamadimöylemi lütfen dürüstçe 15 tane dlss3 destekleyen oyun sayarmısın dürüst ol lütfn bakmadan
boyluk derken fanboyluk mu?neyin boylugu bu kanka anlamadim
Fan yazdım yazmamış bastaher fsr destekleyen oyun 3.0 desteklıyor ama her dlss destekleyen dlss3 desteklemıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
boyluk derken fanboyluk mu?
O zaman bastırıp parayı alacaksın NVIDIA.hocam yanlış bilgi vermeyin dlss3.0 kullanmayan oyun yok neredeyse zaten teknolojinin oncusu nvdia
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 bin lira fark var fsr 3.0 daha yaygın olsa aslında 7900 gre alabilirim hocam o konuda fikriniz varmi
adam geldı ya açıklama yapman zarar kendine her foruma gelen BuBüTçEde AMd mmi alcan kaNnKA eheh yapıyoO zaman bastırıp parayı alacaksın NVIDIA.
AMD nin zaten "Ben NVIDIA dan daha iyiyim" diye bir iddiası yok. AMD orta segmentteki OYUNCU kitlesini hedef alıyor yıllardır ve pazardan kendince bir pay alıyor. İşlemcide zaten INTEL i tokatladı.
Ben 7900 GRE kullanıyorum ve çok memnunum. Bütün oyunları 2K ultra ayarlarda oynuyorum.
NVIDIA bir gün VRAM konusunda pintilik yapmayı bırakırsa o zaman ben de geçerim.
Evet AMD nin FSR si, NVIDIA DLSS kadar çok iyi olmayabilir.Bu, AMD nin kendini geliştirmeyeceği anlamına gelmiyor.
Eğer ki Video edit,render vb. gibi işler ile uğraşmıyorsam, üst seviye değil de orta seviye bir oyuncuysam 5-10 FPS için AMD den şaşmam, daha fazla para vermem.kendi düşüncem. AMD fanboyluğu da yapmam. Herkesin kendi düşüncesi
Yani hocam ben laf soylemeden hemen savundunuz ya amdyi onu diyorum teknoloji nvdia saf guc amd farkındayım bunun zatenamd fanboyu muyum yani ben ?
tamam konu dısında sen bana amd fanboyu mu dedınFan yazdım yazmamış basta
Durduk yere savundun diye dedim evettamam konu dısında sen bana amd fanboyu mu dedın
Ekran kartı alırken ;adam geldı ya açıklama yapman zarar kendine her foruma gelen BuBüTçEde AMd mmi alcan kaNnKA eheh yapıyo