ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,530
%75leri 12-13kdan falan başlamaz mı onun trye gelse bileFUN 60 Ultra TMR var şuanda sadece Türkiye de tmr olarak yurt dışından alabileceksen daha fazla model var
%75leri 12-13kdan falan başlamaz mı onun trye gelse bileFUN 60 Ultra TMR var şuanda sadece Türkiye de tmr olarak yurt dışından alabileceksen daha fazla model var
bakalım hocam 1 2 saate sipariş veririm aklımda akkolar var süper tasarımlari var ama parasına degermi bilmiyorumevet ama rampage klavyede bile 4.5 yılda pcb sorunu yaşadım bunda yaşatmaz gibi geliyor
switch bozulursa kendimiz aparatıyla değiştirebiliyoz
Hocam Ultra versiyonunu aldım siyah rengi 10Kya biraz baktım hem çok havalı duruyor hemde uzun yıllar idare eder beni gibi duruyor sanırım perşembe günü elime geçer 2 taksitle ödediğim için maddi olarakta zorlamadı tavsiye için saolun kullandıktan sonraki deneyimlerimi iletirim%75leri 12-13kdan falan başlamaz mı onun trye gelse bile
neyin ultra versiyonuHocam Ultra versiyonunu aldım siyah rengi 10Kya biraz baktım hem çok havalı duruyor hemde uzun yıllar idare eder beni gibi duruyor sanırım perşembe günü elime geçer 2 taksitle ödediğim için maddi olarakta zorlamadı tavsiye için saolun kullandıktan sonraki deneyimlerimi iletirim
atk rs7 v2 ultraneyin ultra versiyonu