Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,229
Birkaç aydır piyasaya hakim değilim. Crucial P3 500 GB almayı planlıyorum. Sizlerin önerileri nelerdir?
İmkan varsa G2 alın hem 1 tb hem de dram var.Birkaç aydır piyasaya hakim değilim. Crucial P3 500 GB almayı planlıyorum. Sizlerin önerileri nelerdir?
İmkan varsa G2 alın hem 1 tb hem de dram var.
https://www.n11.com/urun/kioxia-exc...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
G2 modelinde sorun yok bildiğim kadarıyla. Düz modeller sorunluydu. Bu arada bir dönem sn570 kullandım, değerler stabildi herhangi bir sorun yaşatmadı. Ben olsam önerileriniz arasından sn570i seçerdim.Kioxia G2 tercih etmiyorum. Hızlı sağlık düşüşü ve sıcaklık sorunları mevcut. SN570 ve P3 arasında kaldım. İkisinde de DRAM yok. SN570'in ömrü sunduğu değerlere göre P3'ten daha iyi.
G2 modelinde sorun yok bildiğim kadarıyla. Düz modeller sorunluydu. Bu arada bir dönem sn570 kullandım, değerler stabildi herhangi bir sorun yaşatmadı. Ben olsam önerileriniz arasından sn570i seçerdim.
Dediğim gibi bence g2 kullanıcı yorumları uzun kullanım testleri vs. varsa araştırılabilir, dram ve 1tb o fiyat için avantaj. İçinize sinmezse 570 alınabilir.Muhtemelen ben de SN570'i seçeceğim ancak çok kararsız kaldım. Dediğim gibi, son üç aydır piyasaya ve neyin ne olduğuna pek hakim değilim.
Sağlık düşme sorunları vesaire Exceria satalarda var. G2 Nvme alınabilir şuanlık ki 1K bandında en mantıklı SSD.Kioxia G2 tercih etmiyorum. Hızlı sağlık düşüşü ve sıcaklık sorunları mevcut. SN570 ve P3 arasında kaldım. İkisinde de DRAM yok. SN570'in ömrü sunduğu değerlere göre P3'ten daha iyi.
Belirtilen sorunlara sahip değil... Isınma ise yük altında çoğu M.2 de görülebiliyor. Kasa kapalı yeterli hava akışı yok ise soğutucu blok şart... Fiyat performans olarak en iyi seçeneklerden... (G2)Kioxia G2 tercih etmiyorum. Hızlı sağlık düşüşü ve sıcaklık sorunları mevcut. SN570 ve P3 arasında kaldım. İkisinde de DRAM yok. SN570'in ömrü sunduğu değerlere göre P3'ten daha iyi.
Hız olarak farkı ne kadar olur ? ÇOK FARK EDER MİMuhtemelen ben de SN570'i seçeceğim ancak çok kararsız kaldım. Dediğim gibi, son üç aydır piyasaya ve neyin ne olduğuna pek hakim değilim.