840TL fatura geldi anlayan bakabilir mi lütfen

hocam bizede 900 800 arası geliyor pc kurutma makinesi beyaz eşyalar televizyon modem falan nolmal dimi

Ne kullandığına bağlı. Biz 220 KW kullanıyoruz 3+1 ev 5 kişi.
2+1 ev 4 kişiyiz stabil beyaz eşyalar ve TV yanında ekstra olarak kurutma makinesi ve PC var 2 tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bizede 900 800 arası geliyor pc kurutma makinesi beyaz eşyalar televizyon modem falan nolmal dimi
Normal hocam herkesin dediğine göre bizdede kurutma makinesi var en büyük etken o galiba.

Ani su ısıtıcıları ve ısı yayıcı elektronik cihazlar çok fazla güç tüketiyor normal.

tek yaşıyorum benim bile 200e dayanıyor faturam

32 günlük fatura 185kw 321tl gelmiş 4 kişi kullanıyoruz

Kardeşim 3 zamanlı tarife kullanıyorsunuz direkt gidin elektrik dağıtım binasına tek zamanlıya geçin dua edersiniz bana

Kardeşim 3 zamanlı tarife kullanıyorsunuz direkt gidin elektrik dağıtım binasına tek zamanlıya geçin dua edersiniz bana
arkadaşın kullandığı elektirik gelen fatura normal tek zamanlı derken ? 400kw kullanmış 300 tl mi gelecek

Bu artışı sağlayacak yeni bir elektirikli alet almadıysanız tüketimin bu kadar artması normal değil, saat bozulmuş olabilir. Arıza kaydı açtırın kontrol ettirin.
Birde tüm fişleri çek bak bakalım sayaç dönüyor mu kaçak olabilir
Syg

Yok öyle bir şey. Ücretlendirmede düşük ve yüksek kademe var sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,396
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri