Çözüldü✓ 8500 Tl'ye Bu Pc alınır mı??

i3 9100f alınmaz çünkü anakart 9. nesil destekliyor işlemci zayıf geldi diyip değiştirmeye kalksan anakartında değişmesi gerekiyor ve 9100f baya eskidi artık iş yapmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max ederi 6-6500 daha üstünü asla hak etmez.

i3 9100f alınmaz çünkü anakart 9. nesil destekliyor işlemci zayıf geldi diyip değiştirmeye kalksan anakartında değişmesi gerekiyor ve 9100f baya eskidi artık iş yapmıyor.
Fazla bir beklentim yok zaten pcden sağlam 2 3 oyun açsın şu anlık yeterli benim için 6000'e düşürebilirse fiyatı iyi olmazmı sence?

max ederi 6-6500 daha üstünü asla hak etmez.
Bende o fiyatlara düşürmeyi deniyorum

Fazla bir beklentim yok zaten pcden sağlam 2 3 oyun açsın şu anlık yeterli benim için 6000'e düşürebilirse fiyatı iyi olmazmı sence?

Bende o fiyatlara düşürmeyi deniyorum
update etmeye kapalı bir sistem 6k olarak günü kurtarır bahsettiğin oyunları oynatır ancak daha iyisini istediğin zaman satıp tekrardan alman gerekir bunun bilincinde ol, 6k iyi fiyat alınır.

update etmeye kapalı bir sistem 6k olarak günü kurtarır bahsettiğin oyunları oynatır ancak daha iyisini istediğin zaman satıp tekrardan alman gerekir bunun bilincinde ol, 6k iyi fiyat alınır.
Yardımların için teşekürler dostum 🙂

Bu fiyatlarda önerebileceğin bu fiyatlarda başka bir pc varmıdır acaba? 2.el veya sıfır olması önemli değil varsa atarsan sevinirim dostum
Sahibinden de dolu olan var kendin bakabilirsin hemde sana yakın olanlardan sen seç buraya at bizler söyleriz

Sahibinden de dolu olan var kendin bakabilirsin hemde sana yakın olanlardan sen seç buraya at bizler söyleriz
Sahibindende çokça pc buldum ancak kendi bölgeme yakın 2 tane tek pc bulabildim ikisinde siteye attım başkada bulursam atacağım

Merhaba arkadaşlar 8500 TL ye bir pc buldum sizce nasıl alınır mı? GTA 5 Valorant Gibi Oyunlar Oyanamayı Düşünüyorum

İntel Core i3-9100F 3.60 GHz
NVIDIA GeForce GTX 1060
16 GB RAM
521 GB DEPOLAMA
6 GB VRAM
Masaüstü Ayrıca Sanldaye Ve Masa Masrafımda Olacak Ve Fazla Bütçem Bulunmamakta. (İndirim ile 8000-6500 TL Arasına Düşme İhtimali Var)
Hocam indirimde 7 gibi yaparsa alinir Fakat 9.5 -10 gibi butcede 2. El Rx 6600 dizersiniz

Hocam indirimde 7 gibi yaparsa alinir Fakat 9.5 -10 gibi butcede 2. El Rx 6600 dizersiniz
Sıfır dizmeye kalkışınca bu bütçe ile bi yeri güzelse diğer yeri kötü oluyor 2 3 kere denedim fiyatlara baktım çok iyi şeyler çıkmadı

Taş çatlasa, kırılsa, patlasa ne kadar bütçen var ? Hangi şehirde oturuyorsun ? Ona göre tek tek de toplayabiliriz.

Taş çatlasa, kırılsa, patlasa ne kadar bütçen var ? Hangi şehirde oturuyorsun ? Ona göre tek tek de toplayabiliriz.
Kendimi aşşırı fazla zorlasam borç alıesam12 bin çıkarabilirim ama sağlam sistem olursa ortalama bir sistem için 9 bin çıkarabilirim. Mardindeyim

Malesef Mardin'de bütçenize uygun dizebileceğimiz ilanlar yok.

Geri