8500TL İphone SE2020 vs Android

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Soru başlıkta gayet açık arkadaşlar. 8.5k SE2020'ye verilebilir mi? Açıkçası android'den gına geldi ve bu sebeple artık İphone'a yönelmek istiyorum. Ama bu fiyatta harbi hakkını veren bir Android varsa önerilerinizi de bekliyorum.

O fiyata android tarafında Mİ 11T vs S20 Fe dışında iyi bir cihaz bulamazsın gibi. Se 2020 yerine Xr öneririm.

O fiyata android tarafında Mİ 11T vs S20 Fe dışında iyi bir cihaz bulamazsın gibi. Se 2020 yerine Xr öneririm.
2.el İphone modellerde sürekli "ürün yurtdışıdır" diye belirttiklerini görüyorum. Ne oluyor yani? Nedir bu işin aslı astarı?

Soru başlıkta gayet açık arkadaşlar. 8.5k SE2020'ye verilebilir mi? Açıkçası android'den gına geldi ve bu sebeple artık İphone'a yönelmek istiyorum. Ama bu fiyatta harbi hakkını veren bir Android varsa önerilerinizi de bekliyorum.
anneme almıştık her seyi dahil 6k ya gelmişti şimdi sadece telefon 8500 vay be

2.el İphone modellerde sürekli "ürün yurtdışıdır" diye belirttiklerini görüyorum. Ne oluyor yani? Nedir bu işin aslı astarı?
YD'nin ne olduğunu bilmiyorsanız bulaşmayın bile. Dediğim gibi ya o 2 android telefon veya XR öneriyorum.

Huawei Nova 9 SE
(Teknosadan yenilenmiş) Samsung S20 veya S20FE
Xiaomi olarak Redmi Note 10 Pro veya 11
(Hepsi ortalama 7500-8500 civarı fiyatlarda)

Huawei Nova 9 SE
(Teknosadan yenilenmiş) Samsung S20 veya S20FE
Xiaomi olarak Redmi Note 10 Pro veya 11
(Hepsi ortalama 7500-8500 civarı fiyatlarda)
S20 Fe dışındaki hiçbir cihaz alınmaz hatta önerdiğin S20 Fe bile alınmaz. Yenilenmiş cihaz. Neresinin değiştiğini söylüyorlar ise bir ihtimal ama önerdiğin cihazların hepsi berbat cihazlar.

YD'nin ne olduğunu bilmiyorsanız bulaşmayın bile. Dediğim gibi ya o 2 android telefon veya XR öneriyorum.
Xr ile SE2020 nin karşılaştırma videoları vs. izledim. SE2020 hem işlemci hem kamera tarafında daha iyiken Xr batarya ve ekran tarafında daha iyi. Açıkçası şuanda bana SE2020 daha mantıklı geliyor. Sizin Xr önerme sebebinizi öğrenebilir miyim?

Xr ile SE2020 nin karşılaştırma videoları vs. izledim. SE2020 hem işlemci hem kamera tarafında daha iyiken Xr batarya ve ekran tarafında daha iyi. Açıkçası şuanda bana SE2020 daha mantıklı geliyor. Sizin Xr önerme sebebinizi öğrenebilir miyim?
Kamera ve işlemci farkı gündelik kullanımda fark edilmeyecek düzeyde ama ekran boyutu ve pil açısından ciddi fark olduğu için Xr öneriyorum.

Kamera ve işlemci farkı gündelik kullanımda fark edilmeyecek düzeyde ama ekran boyutu ve pil açısından ciddi fark olduğu için Xr öneriyorum.
Anladım teşekkür ediyorum. Xr 'da A12 SE2020'de A13 işlemci olduğu için ben de açıkçası SE2020 'yi daha uzun süre stabil kullanabilmek açısından mantıklı buldum. Bildiğimiz gibi İphone yavaşlatıp eskitme taktiği uyguluyor. Günümüzde A16 çıkmışken A12 artık bana ömrünü yavaş yavaş geride bırakırmış gibi hissettiriyor. Bakalım hangisi uygun fiyatta denk gelirse 2.el'de onu almayı düşünüyorum şuanda.

ıphone se 2020 alınır ya 8500tl nasıl bir cihaz peki pili durumu falan

sıfır mı hocam se

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,411
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri