Sıcaklık Yüksek Diye Termal Macun Yenile Diceğimde 9070 XT Yeni Çıkmadı Mı ? O Naısl Kart Öyle Garantiye Gönder Bozuk OlabilirAlıntıyı görüntüle
5 DAKİKA İÇİNDE SİSTEM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR ANLAMADIM SICAKLIK YÜKSEK DİYEMİ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ
hocam daha 2 günlük sistem aceba benmi bi ayarlarını bozdum anlamıyorum şuan hiç bişeySıcaklık Yüksek Diye Termal Macun Yenile Diceğimde 9070 XT Yeni Çıkmadı Mı ? O Naısl Kart Öyle Garantiye Gönder Bozuk Olabilir
Şenlik bir durum yok kartta büyük ihtimalle termal macun yok. Üreten firma baskı hatası yapmıştırhocam daha 2 günlük sistem aceba benmi bi ayarlarını bozdum anlamıyorum şuan hiç bişey
o nasıl bir hatadır umarım ilgilenirlerŞenlik bir durum yok kartta büyük ihtimalle termal macun yok. Üreten firma baskı hatası yapmıştır
Hocam bendede gainward 5070 var 75 80 arası normalmi acabaŞenlik bir durum yok kartta büyük ihtimalle termal macun yok. Üreten firma baskı hatası yapmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemi hazır aldıysan geri şutla
Bı dk ilk aldığında böylemiydi yoksa sonradanmı olduo nasıl bir hatadır umarım ilgilenirler
Hangi 9070xt acaba marka nedirAlıntıyı görüntüle
5 DAKİKA İÇİNDE SİSTEM KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR ANLAMADIM SICAKLIK YÜKSEK DİYEMİ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ
Normalin bı 6 7 derece üstüHocam bendede gainward 5070 var 75 80 arası normalmi acaba
ilk aldığımda hiç bakmadım buna ama oyunlardan atma kapama yoktu asusun driverlarını falan yükledim böyle kapanmaya başladı aceba ondanmı dicemdeBı dk ilk aldığında böylemiydi yoksa sonradanmı oldu
asus primeHangi marka model bu
NapmalıyımNormalin bı 6 7 derece üstü