Kredi kartı ile alacağım için tek bir yere taksit olmasını istiyorum genelde oyun için kullanacağım sıfırdan toplarsam hepsi ayrı ayrı yerlere taksit olduğunda sıkıntı yaşayabilirimHazır pc mi alacaksın yoksa sıfırdan mı toplayacaksın
Ve ne amaçlarla kullanacaksın
Bunun yanına 2 k ya 144 hz bir ekran alırsınArkadaşlar 9-10k bütçem var monitor dahil sistem arıyorum önerebileceğiniz güzel bir sistem varmi
![]()
NOVA-1660S / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İlerisi için yükseltmek istediğimde sorun olurmu ekran kartı ve işlemci için anakart müsait mi yoksa yeni anakart almama gerek olurmu bu sistemde![]()
NOVA-1660S / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ekran kartı yükseltmede hiç bir sorun olmayacaktır.İlerisi için yükseltmek istediğimde sorun olurmu ekran kartı ve işlemci için anakart müsait mi yoksa yeni anakart almama gerek olurmu bu sistemde
10600k alabilir anakart değişmedenEkran kartı yükseltmede hiç bir sorun olmayacaktır.
İşlemci değiştirmek için anakart değiştirmeniz gerekir.
Ekran kartı yükseltmede hiç bir sorun olmayacaktır.
İşlemci değiştirmek için anakart değiştirmeniz gerekir.
Haklısın.10600k alabilir anakart değişmeden![]()
İ7 10. Nesil veya 11. Nesil falan desteklemesi için hangi anakart olması gerekiyor çok anlamiyorumda ben bu islerden10600k alabilir anakart değişmeden![]()
11.Nesil için anakartlar çıkmadı diye biliyorum. B460M A pro diye anakart var önerilyor bende çok anlamam.İ7 10. Nesil veya 11. Nesil falan desteklemesi için hangi anakart olması gerekiyor çok anlamiyorumda ben bu islerden
Gamegaraj 3060 hazır sistem bekleArkadaşlar 9-10k bütçem var monitor dahil sistem arıyorum önerebileceğiniz güzel bir sistem varmi