Girmezsin edebiyattan kalmadiysanSadece coğrafya dersinden kaldım, ortalaması "43". Diğer bütün derslerden geçiyorum, Sorumluluk sınavına giricek miyim?
İnternette bir sürü farklı şeyler yazıyor anlayamadım o yüzden sizlere danışayım dedim.
Yanlış hatırlamıyorsam coğrafyadan sınava giriyordun tekrar.Tek coğrafyadan kaldım diğer bütün dersler 50'nin üzerinde
ana ders değil o yüzden kalman ve sorumluluk sınavınada girmenSadece coğrafya dersinden kaldım, ortalaması "43". Diğer bütün derslerden geçiyorum, Sorumluluk sınavına giricek miyim?
İnternette bir sürü farklı şeyler yazıyor anlayamadım o yüzden sizlere danışayım dedim.
Kalmazsın ve zorunlu ders olmadığı içinde sorumluluk sınavına girmen gerekmiyor.Sadece coğrafya dersinden kaldım, ortalaması "43". Diğer bütün derslerden geçiyorum, Sorumluluk sınavına giricek miyim?
Kalmazsın.Tek coğrafyadan kaldım diğer bütün dersler 50'nin üzerinde
Yanlış hatırlıyorsunuz hocam.Yanlış hatırlamıyorsam coğrafyadan sınava giriyordun tekrar.
Okuluna göre değişiyor müfredat önemli meslek liselerinde felan fizik, matematik, coğrafya gibi yan dersler zorunlu olmuyor ama bazı anadolu liselerinde oluyor öğretmenlerine bir sor derim coğrafya zorunlu ders mi değil mi diye, sınıfını geçersin toplam ortalaman 50 üzerindeyseSadece coğrafya dersinden kaldım, ortalaması "43". Diğer bütün derslerden geçiyorum, Sorumluluk sınavına giricek miyim?
ben ingilizcem çok iyi olmasında rağmen hocamın karaktersizliğinden ötürü ingilizceden kalmıştım sadece belgem verilmedi onun haricinde bir şey olmadı her şey normal akışında devam etti kaldığım notum da 49.9 gibi bir şeydi net hatırlamıyorum kasti bıraktı beni projemden düşük vererek 42 vermişti sanırımSadece coğrafya dersinden kaldım, ortalaması "43". Diğer bütün derslerden geçiyorum, Sorumluluk sınavına giricek miyim?