Öneri 900 Bin Tl Civarı 2. el araç önerisi

Reaksiyon skoru
717
Merhabalar 900 civarı araç bakıyoruz max 930 k ya çıkabilirim ne şuan Toyota Corolla 1.33 Life bakıyorum al satta beni zorlamayacak zarara uğratmayacak bir araç olsun istiyorum siz ne önerirdiniz güzel Toyota lar var ancak lpg li ve atiker marka arkadaş lpg ye masraf yaparsın diyor zamanım kısıtlı yardımcı olurmusunuz ailem egea clio tarzı araçlar istemiyor ama çok mecbur kalırsam düşüneceğim.

Merhabalar 900 civarı araç bakıyoruz max 930 k ya çıkabilirim ne şuan Toyota Corolla 1.33 Life bakıyorum al satta beni zorlamayacak zarara uğratmayacak bir araç olsun istiyorum siz ne önerirdiniz güzel Toyota lar var ancak lpg li ve atiker marka arkadaş lpg ye masraf yaparsın diyor zamanım kısıtlı yardımcı olurmusunuz ailem egea clio tarzı araçlar istemiyor ama çok mecbur kalırsam düşüneceğim.
lpg'li al eksisi yok kapalı garaj dışında. İstersen ankarada polis garajları var orda çeyrek fiyatına alabilirsin

gayet güzel seçim olur, 100.000 bakımı olarak sadece yağ değişti. bide bu corolla 1.6 hybrid olan. eğer araba takla atmadıysa bir yağ değiştir dewam

Alacağınız araca Toyota’da olsa bir 50-100 harici olarak ayırmanızı tavsiye ederim üstüne Toyota alıcaksan 1.33 alma 1.6 motor olanlara bak

Alacağınız araca Toyota’da olsa bir 50-100 harici olarak ayırmanızı tavsiye ederim üstüne Toyota alıcaksan 1.33 alma 1.6 motor olanlara bak
hocam 1.6 larin fiyatı 1.2m en az okadar çıkma şansım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lpg'li al eksisi yok kapalı garaj dışında. İstersen ankarada polis garajları var orda çeyrek fiyatına alabilirsin
hocam alması sikinti değilde sonra nasıl satarım çoğu yüksek km de boyalı değisenli boyali

O zaman Toyota bakmayın 1.33 ler iyi değil performans yok eğer genç olarak sen kullanıcaksan üzer ama baban kullanacak ise tatmin eder
hocam şöyle onun dışında da bu fiyata performansli bir araba bulamıyorum öyle bir sıkıntı var 1.3 egea var o da ne kadar performanslı tartışılır

hocam şöyle onun dışında da bu fiyata performansli bir araba bulamıyorum öyle bir sıkıntı var 1.3 egea var o da ne kadar performanslı tartışılır
İllaki bir şey düşer ama dediğim gibi siz kullanacaksanız ve üründe Lpg de olucaksa araba gitmiyor istersen aşatır derim

İllaki bir şey düşer ama dediğim gibi siz kullanacaksanız ve üründe Lpg de olucaksa araba gitmiyor istersen aşatır derim
hoxam piyasa çok pahalandi 1.4 Mpi Hyundai var oda gitmiyor diyorlar

birde 1.0 cliolar var turbolu ama ne kadar sağlıklı 3 silindir

hoxam piyasa çok pahalandi 1.4 Mpi Hyundai var oda gitmiyor diyorlar

birde 1.0 cliolar var turbolu ama ne kadar sağlıklı 3 silindir
1.4 MPİ i20 tanıdığımda vardı gayet de gidiyordu 2018 model

hocam accent blue 1.6 crdı otomatiklere bakabilirsin , motoru ve şanzımanı çok sağlam bir araba ve performansı baya iyi 136 hp olanlardan bahsediyorum.

Sehir icinde kullanicaksan 1.0 tce clio 2020 otomatik cok km yapiyorum dersen 1.3 dizel egea 2023 manuel

hocam 1.6 larin fiyatı 1.2m en az okadar çıkma şansım yok

hocam alması sikinti değilde sonra nasıl satarım çoğu yüksek km de boyalı değisenli boyali
ozaman polis garajından alacaksın. Sonra nasıl satarım diye düşünmemelisin çünkü bi bakmışsın birisi arabayı çizmiş -200 değer biniyor.
1762803047106.webp
):

Geri