myron bolitar
80+
Hepsiburada bazı hesaplara 25 TL kupon tanımlamıs. 35 liraya gelince denemek istedim. Yorumları iyi görünüyor.bende niye 60tl ya baya ucuza alanlar var
Hepsiburada bazı hesaplara 25 TL kupon tanımlamıs. 35 liraya gelince denemek istedim. Yorumları iyi görünüyor.bende niye 60tl ya baya ucuza alanlar var
Ben bu kafadan istiyorum indirime girerse haber verin beyler![]()
Market Ürünleri - A101
Market ürünleri, kaçırılmayacak fiyat avantajlarıyla A101.com.tr'de. Tüm market ürünlerini en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
Hacı tadı güzel temmuzda ucuza 7 tane almıştım marketten.İlk kez duydum bu markayı Nutella gibi mi tadı var?
Şimdi hocam ben de aldım. Bakalım nasıl bir şey gelicek.Hacı tadı güzel temmuzda ucuza 7 tane almıştım marketten.
Tek sıkıntısı içinde fındık parçaları var ve kabuk çıkıyor arada bir.
Ama tat 10 nurmara.
F/P
Bu firmanın bez peyniri var onu uzun süre kullandım. Kaliteli mallar satıyor.Hepsiburada bazı hesaplara 25 TL kupon tanımlamıs. 35 liraya gelince denemek istedim. Yorumları iyi görünüyor.
Yedin mi de iğrenç diyorsun? fiyatı gayet iyi fındık oranı iyi. Tadıbu kötü değil ama bu üründe denemeye değer duruyorBune ya indirim diye bu iğrenc şeye niye heyecan yaptınız gidin tadıbu alın gercek cikolota ezmesi