Yardım 9070XT iade edilmeli mi?

lRAİ

80+
Reaksiyon skoru
38
Elimde 9070xt kart bulunuyor ve cw sesi aşırı fazla cs oynarken çok yüksek, satarken cw sesi sorun çıkarıyor ayrıca bunun yanı sıra yaklaşık 7-8 ay bilgisayara elimi süremeyeceğim işlerim dolayısıyla, 5 günü kaldı iade mi etmeliyim yoksa değişim mi yapmalıyım kriz belirtiğim süreçte düzelir mi ona göre değişim talep edeceğim birkaç ay takılıp sonrasında kutusuna koyacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Elimde 9070xt kart bulunuyor ve cw sesi aşırı fazla cs oynarken çok yüksek, satarken cw sesi sorun çıkarıyor ayrıca bunun yanı sıra yaklaşık 7-8 ay bilgisayara elimi süremeyeceğim işlerim dolayısıyla, 5 günü kaldı iade mi etmeliyim yoksa değişim mi yapmalıyım kriz belirtiğim süreçte düzelir mi ona göre değişim talep edeceğim birkaç ay takılıp sonrasında kutusuna koyacağım.
5 günde servis raporu çıkmaz amazondan aldıysan 30 günü geçmediyse o kadar hızlı iade olur sadece

Yeni ekran kartlarının çoğusunda CW problemi bulunmakta. iade edip yenisini alsanız bile yeni aldığındada çıkacaktır. biraz şans işi ve sizdeki cw probleminin ne kadar kötü olduğu. Mesela bende 9070xt pulse modeli var. CW sesi gelmesi için fanlarımın tamamının kullanılması gerekiyor. isterseniz iade edip tekrar alabilirsiniz ama durumun çok değişeceğini sanmıyorum. yeni ekran kartlarındaki herkesin yaşadığı büyük problemlerden.

Hangi model ve nereden aldınız

Hangi model ve nereden aldınız
XFX 9070XT

Aldıgınız yer ile iletişime geçin o zaman almak zorundalar iade.
Yeni ekran kartlarının çoğusunda CW problemi bulunmakta. iade edip yenisini alsanız bile yeni aldığındada çıkacaktır. biraz şans işi ve sizdeki cw probleminin ne kadar kötü olduğu. Mesela bende 9070xt pulse modeli var. CW sesi gelmesi için fanlarımın tamamının kullanılması gerekiyor. isterseniz iade edip tekrar alabilirsiniz ama durumun çok değişeceğini sanmıyorum. yeni ekran kartlarındaki herkesin yaşadığı büyük problemlerden.
peki 7-8 ay gibi bir süreçte ekran kartı fiyatları tahminen düşer mi?

Fpsi monitöre eşitle

Fps çok ucarsa normal duyuluyor ama ben onun dışında pek duymuyorum ben de de pulse var

XFX 9070XT

peki 7-8 ay gibi bir süreçte ekran kartı fiyatları tahminen düşer mi?
o konuda pek ihtimal vermiyorum. hali hazırda ram çipi krizi varken vram fiyatlarınıda etkiledi. hatta AMD tüm kartlarına $50 dolar gibi bi zam yapacağını duyurmuştu. yurtdışında zam geldi ama bizi pek etkilemedi. tahminimce önce ellerindeki stoklar bitince bizi etkilemeye başlar. Nvidiada aynı şekilde vram kaynaklı fiyatı arttırdı ve onun bizi etkilemesi daha çabuk sürdü. 41-42k larda dolaşan nvidia kartların en ucuzu şuan 47k falan. o yüzden iade edip direk yenisini alın. veya değişim hakkınız varsa aldığınız sitede değişim isteyin.

coil whine sorun edilcek bir şey degil

amazon depodan 5070 aldım kendi kendine şarkı söylüyor sırf ucuz diye elimde tutacam cw o yüzden çok dert etme her kartta var

Geri