9070XT vs 5070 Ti Hangisi alınmalı?

Oyunlarda mfg ile baya artış oluyor o yüzden kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2000w mining psu var.

Dr

Driver sorunları varmış evet ama düzelmicek şeyler değil bence.

Driver sorunları var evet ama düzelmicek şeyler değil bence
her oyunda mfg yok mfg ye çok güvenme derim mfg için alıcaksan zaten nvidia mantıklı gelir ama işin diğer boyutları var

Donanım arşivinin 5080 altı seri ile ilgili paylaştığı donanımsal yapı bozukluğunu unutmayalım. Yazılımla düzeltilecek bişey değil. Donanımsal yapıları olması gerektiği gibi değil. 5070ti 5070 5060 bunlara buna göre yaklaşmak lazım bence
Maalesef 3 5 kartın birinde denk geliyor cpu z den rop sayısına bakacaksınız zaten iade konusunda korkulmaz 9070xt bil hakis güzel lakin güzel bir psu mevcut değilse yetmiyor kart yer yer 500 watt üstü çekiyor

Şu son durumlardan sonra Tekrar Amd gözüme girdi driver sorunlarınıda düzelttiğini duydum. Eğer arkadaşları dediği gibi yapay zeka işi vs ile uğramayacaksan direkt Rx9070XT alman daha mantıklı.

Ben 1 aydır 5070ti kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Mfg ve dlss 4 ne kadar fark ediyor hocam? Fps baya artıyor ama sadece fps mi artıyor yoksa görüntü akıcılığı bakımından da o fpsi hissedebiliyor musunuz?

Bir AMD kartın NVIDIA rakibini almaya bütçeniz yetiryorsa AMD'nin yüzüne bakılmaz bence 5070 Ti alıp geçin.

Mfg ve dlss 4 ne kadar fark ediyor hocam? Fps baya artıyor ama sadece fps mi artıyor yoksa görüntü akıcılığı bakımından da o fpsi hissedebiliyor musunuz?
MFG görüntüyü bozmuyor, 5070 kullanıyorum.

Normal fps ten hiç bir farkı yok. Mgf açıp açmadığın belli bile değil yağ gibi akıyor. Amd Afmf2 de kullandım, orada fps ler bi tuaftı. Ama bunda öyle bir sıkıntı yok. 2k da 200 250 fps e alışınca 100 fps bana az geliyor artık.

9070 XT

9070xt de fiyatlar pahalı stok yok stok genelde s*nerjide var orada ne kadar güvenilir tartışılır tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,184
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri