oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 854
Ayrıca Assassin Creed shadowsu Multiframe gen 4x açık olarak oynuyorum. Adamlar bu işi çözmüş artık.senin adına sevindim
Ayrıca Assassin Creed shadowsu Multiframe gen 4x açık olarak oynuyorum. Adamlar bu işi çözmüş artık.senin adına sevindim
her oyunda mfg yok mfg ye çok güvenme derim mfg için alıcaksan zaten nvidia mantıklı gelir ama işin diğer boyutları varOyunlarda mfg ile baya artış oluyor o yüzden kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2000w mining psu var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dr
Driver sorunları varmış evet ama düzelmicek şeyler değil bence.
Driver sorunları var evet ama düzelmicek şeyler değil bence
Maalesef 3 5 kartın birinde denk geliyor cpu z den rop sayısına bakacaksınız zaten iade konusunda korkulmaz 9070xt bil hakis güzel lakin güzel bir psu mevcut değilse yetmiyor kart yer yer 500 watt üstü çekiyorDonanım arşivinin 5080 altı seri ile ilgili paylaştığı donanımsal yapı bozukluğunu unutmayalım. Yazılımla düzeltilecek bişey değil. Donanımsal yapıları olması gerektiği gibi değil. 5070ti 5070 5060 bunlara buna göre yaklaşmak lazım bence
Mfg ve dlss 4 ne kadar fark ediyor hocam? Fps baya artıyor ama sadece fps mi artıyor yoksa görüntü akıcılığı bakımından da o fpsi hissedebiliyor musunuz?Ben 1 aydır 5070ti kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
MFG görüntüyü bozmuyor, 5070 kullanıyorum.Mfg ve dlss 4 ne kadar fark ediyor hocam? Fps baya artıyor ama sadece fps mi artıyor yoksa görüntü akıcılığı bakımından da o fpsi hissedebiliyor musunuz?
Normal fps ten hiç bir farkı yok. Mgf açıp açmadığın belli bile değil yağ gibi akıyor. Amd Afmf2 de kullandım, orada fps ler bi tuaftı. Ama bunda öyle bir sıkıntı yok. 2k da 200 250 fps e alışınca 100 fps bana az geliyor artık.Mfg ve dlss 4 ne kadar fark ediyor hocam? Fps baya artıyor ama sadece fps mi artıyor yoksa görüntü akıcılığı bakımından da o fpsi hissedebiliyor musunuz?