9800X3D için anakart

Jauvin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,025
Arkadaşlar bir türlü güvenilir anakart satıcısı bulamadım :D B850 serisi tüm anakartlar ya fiyatının üstünde satılıyo şuan ya da premiumbilgisayar / tipleme gaming tarafından satılıyor o da güvenilir mi bir fikrim yok.

Bulabildiğim en uygun ve en güvenli direkt amazondan B850 Eagle modeli var o da alınır mı bilemedim dün açtığım konu da VRM'si az denilmişti

N11 de bazen uygun fiyat indirimleri oluyor baktın mı?

Arkadaşlar bir türlü güvenilir anakart satıcısı bulamadım :D B850 serisi tüm anakartlar ya fiyatının üstünde satılıyo şuan ya da premiumbilgisayar / tipleme gaming tarafından satılıyor o da güvenilir mi bir fikrim yok.

Bulabildiğim en uygun ve en güvenli direkt amazondan B850 Eagle modeli var o da alınır mı bilemedim dün açtığım konu da VRM'si az denilmişti
Bunu buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/7755...soket-am5-m-2-hdmi-dp-atx-anakart/?ref=akakce ama taksitle de çok pahaliya geliyo hangisini alsam bilemedim cidden
Sana attığım anakartları beğenmedin mi ki ama Gaming Plus 12 faz vramle geliyor alacaksan onu alabilirsin onun dışında attığım b650 rog iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PTT awm den alışveriş yapma bulabilirsen Gaming x modeli veya Gaming Plusların ikiside iyi

Gaming Pluslarda sadece renk değişiyor hatta

Geri