Çözüldü✓ 9800x3D'den 9900X geçiş

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Arkadaşlar hepinize iyi geceler.
Ben 4K Monitör aldım forumda'da açmıştım zaten konusunu her neyse asıl konuma geleyim beyler 4K monitörüm olduğu için 9800X3D işlemcisi artık boş geliyor bana bu yüzden 9900X alsam daha mı çok iyi olur ?

Ben 4K Monitör aldım forumda'da açmıştım zaten konusunu her neyse asıl konuma geleyim beyler 4K monitörüm olduğu için 9800X3D işlemcisi artık boş geliyor bana bu yüzden 9900X alsam daha mı çok iyi olur ?
Sorunun ne ki? FPSin mi düşük eğer oyunlarla ilgiliyse x3dyi kaybetmek l3 kaybından zarar verir ha yok ben oyun dışı diğer işlere yoğunlaşacağım diyorsan geç sırf 12 çekirdek diye

Çok iş odaklı kullanıyorsan gücü yetmiyorsa yine 9900X alınmaz 9950X al derim. Yok bana yetiyor diyorsan da hiç macera arama işlemcini kullan.

Çok iş odaklı kullanıyorsan gücü yetmiyorsa yine 9900X alınmaz 9950X al derim. Yok bana yetiyor diyorsan da hiç macera arama işlemcini kullan.
Çok iş odaklı değilde hocam canva uygulamasından video filan yapıyorum kendime youtube atıyorum uğraşmayı seviyorum kendimce öyle diyeyim.

Çok iş odaklı değilde hocam canva uygulamasından video filan yapıyorum kendime youtube atıyorum uğraşmayı seviyorum kendimce öyle diyeyim.
O zaman değişmenin anlamı yok çok bütçem var ben kafayı yedim diyorsan 9950x3d seni bekliyor :D yada dahada uçup bir threadripper alabilirsin

Bence çok gereksiz. İş yoğunluklu ise belki ama geçilecekse minimum 9950X geçmeye çalış.

gel takas :kekw:

bu downgrade olur anlamsız bir değişim.

threadripper oyunda daha güçlü mü hocam
Hayır sunucu sistemleri ve render ağırlıklı işler için 96 çekirdek olduğu için :D oyunlardaki en güçlü işlemciler x3d olanlar 7600x3d 9800x3d 9950x3d gibi. Nasıl güç arıyorsan ona göre seçersin çekirdek sayısı yüksek işlemciler yayın render vb şeylerde iyidir oyunlar içinde tabi gerekli ama L3 fps gerektiren oyunlarda (valo lol cs vs) daha önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz insanların bilgisayar kullanımındaki tek amacını oyun oynamak mı zannediyorsunuz? eğer öyleyse downgrade tabi ki
Yayın yapmıyorsa 3d render almıyorsa 9800x3dden 9900xe çıkmak oyun performansında downgrade olacak tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,246
Üyeler
186,039
Son üye
cekcekici
Geri