🔥İndirim 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

500 liralık hepsiburada kupon alıp , 9500 den çğrenci indirimi ne başvurabiliyor muyuz acaba
Vergi matrahı öyle hesaplanmıyor. Aliexpress'ten hoşgeldin kuponuyla 10 dolarlık şeyi 5 dolara aldığında üstüne 5 doların vergisini mi ekliyor 10 doların mı? Aynı mantık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Realme' nin çekilmesi ve geri dönmesi ile ilgili;

Bundan daha kısa belgeseller var 1 saat 7 dk. nın hangi kısmını izleyelim

Son düzenleme:
realmede arayuzle alakali problemler olabilir. ilk geldigi zaman android 15e guncellenecek baya patch de alacak cihaz onlari kurduktan sonra tekrar factory reset gerekecek. islemci desteklese de telefon 120hz olsa da oyunlar 60fps ustu calismayacak yine arayuz problemi. bu tarz ufak tefek seyler.

nothing 1 = 2011 mercedes c180 1.6 156hp
realme 12+ = 2021 fiat egea 1.3 mjet easy plus.

tercih senin 😀
ikisininde arayüz birimi bir one ui , oxygen os degil. Dediğim gibi oyun destegi vs umrumda degil işlemci olarak nothing onde olsada realme daha guncel bir cihaz ikisini alan da pişman olmaz diye düşünüyorum bu indirimde. Ama dediğin gibi mercedes fiatlık bir durum yok ortada.

Bence telefon sadece işlemciden kağıt üzerindeki donanımdan ibaret değil. İlgilendiğim için söylüyorum realmede dolby atmos, hi res audio, 3.5mm jak var. Bunlar kulaklıkla müzik keyfini artıran özellikler.

67watt sarj aleti var 500 tl den aşağı değildir. Depolama iki kat ve sdkart desteği var. işlemci arasındaki yüzde 3-5lik performans farkı anlaşılması zor ama bunlar cihazı kullandığnız her an kendini hatırlatacak.

ikisininde arayüz birimi bir one ui , oxygen os degil. Dediğim gibi oyun destegi vs umrumda degil işlemci olarak nothing onde olsada realme daha guncel bir cihaz ikisini alan da pişman olmaz diye düşünüyorum bu indirimde. Ama dediğin gibi mercedes fiatlık bir durum yok ortada.
Forumda birkaç gündür Realme güncel güncel diye tekrarlayıp duruyorlar da gerçekte öyle bir şey yok. Sonradan çıktı diye daha güncel olmuyor.

İkisinin de işlemcisi Cortex A78 çekirdek 6nm süreçte üretilmiş. Nothing en son Android 15 almış Realme sonradan çıkmış diye Android 16 alacak ama o da son. Taş çatlasa 1 versiyon fark ediyor.

Kaldı ki Nothing phone'da snapdragon işlemci olduğu ve kilidi de açabildiğiniz için custom rom kurabilyorsunuz. Teorik olarak da demiyorum, NP1 LineageOS'un resmi olarak desteklediği cihazlardan biri, bugün bile LineagsOS 23 (Android 16) kurabiliyorsunuz. Öte yandan Realme 12'de bırak kilit açmayı root bile yapamazsınız. Yarın bir gün biri kilidi kırsa bile kimse custom rom yapmaz en fazla Android 16'da çakılı kalır. Öte yandan Nothing Phone 1'e LinegaOS ile Android 20 bile çıkarsa şaşırmam.

NP1'in tek eksiği bence hafıza kartı.

ucuzunu bulursan farkı iade güvencesi kapsamında tanımlanan 250 tl kupon için iade isteyeceğim mhden. ucuzunu bulursan iade diyorsun ama sen kendin daha ucuza satıp ilk alanları düdüklüyorsun.
Hocam iade hepsiburada dışındaki satıcılarda oluyor yazıyordu. Böyle bir şey mümkün mü? 2 tane ürün satın aldım daha sonra ürünün fiyatı düştü istemeli miyim?

Forumda birkaç gündür Realme güncel güncel diye tekrarlayıp duruyorlar da gerçekte öyle bir şey yok. Sonradan çıktı diye daha güncel olmuyor.

İkisinin de işlemcisi Cortex A78 çekirdek 6nm süreçte üretilmiş. Nothing en son Android 15 almış Realme sonradan çıkmış diye Android 16 alacak ama o da son. Taş çatlasa 1 versiyon fark ediyor.

Kaldı ki Nothing phone'da snapdragon işlemci olduğu ve kilidi de açabildiğiniz için custom rom kurabilyorsunuz. Teorik olarak da demiyorum, NP1 LineageOS'un resmi olarak desteklediği cihazlardan biri, bugün bile LineagsOS 23 (Android 16) kurabiliyorsunuz. Öte yandan Realme 12'de bırak kilit açmayı root bile yapamazsınız. Yarın bir gün biri kilidi kırsa bile kimse custom rom yapmaz en fazla Android 16'da çakılı kalır. Öte yandan Nothing Phone 1'e LinegaOS ile Android 20 bile çıkarsa şaşırmam.

NP1'in tek eksiği bence hafıza kartı.
realmenin 17 alıp almayacağı henuz belli değil. Ayrıca senin custom rom mantıgına bakarsak Mi 5s alalım. oda lineage Os 22 alıyor.

Hocam iade hepsiburada dışındaki satıcılarda oluyor yazıyordu. Böyle bir şey mümkün mü? 2 tane ürün satın aldım daha sonra ürünün fiyatı düştü istemeli miyim?
Evet kendi indirirse vermiyor. Bence bu yanlış yine de mhden iade istedim aksi takdirde şikayet edeceğim. Size özelden detaylı metni attım.

realmenin 17 alıp almayacağı henuz belli değil. Ayrıca senin custom rom mantıgına bakarsak Mi 5s alalım. oda lineage Os 22 alıyor.
İşlemciler eşit düzeyde dediğim gibi ikisi de A78 çekirdek 6nm üretim. O açıdan bir güncel olma durumu yok yani ikisi de aynı jenerasyon.

O yüzden geri kalan şeyleri karşılaştırıyoruz doğal olarak o da Android versiyonu. Güncellik deyince benim aklıma gelen bu ikisi. Daha güncel daha güncel derken başka bir şeyi kast ediyorlarsa açıklasınlar da ben de aydınlanayım :D

İşlemciler eşit düzeyde dediğim gibi ikisi de A78 çekirdek 6nm üretim. O açıdan bir güncel olma durumu yok yani ikisi de aynı jenerasyon.

O yüzden geri kalan şeyleri karşılaştırıyoruz doğal olarak o da Android versiyonu. Güncellik deyince benim aklıma gelen bu ikisi. Daha güncel daha güncel derken başka bir şeyi kast ediyorlarsa açıklasınlar da ben de aydınlanayım :D
Hocam iyi ama bu telefonları alan kesim belli. Yorumlara bakarsan alan herkes ( ben dahil ) annesine veya babasına almış. Her cihaza custom rom atarız şeklinde yaklaşamayız ki. Ve yine dediğim gibi eğer bu mantıkla yaklaşırsak redmi note 8 falan alalım oda android 16 ya romlanabiliyor.

Nothing 1 hakkında kronik sorunları önceden paylaşmıştım, buna rağmen risk alıp satın alacak olan varsa buyursun. Realme şarj konusunda bile farkını koyar. Nothing 1 DH konusunda 3 saat ekran süresi alıyorum diye şikayet yazanları gördüm, varın siz düşünün.

realmede arayuzle alakali problemler olabilir. ilk geldigi zaman android 15e guncellenecek baya patch de alacak cihaz onlari kurduktan sonra tekrar factory reset gerekecek. islemci desteklese de telefon 120hz olsa da oyunlar 60fps ustu calismayacak yine arayuz problemi. bu tarz ufak tefek seyler.

nothing 1 = 2011 mercedes c180 1.6 156hp
realme 12+ = 2021 fiat egea 1.3 mjet easy plus.

tercih senin 😀
Çin malı telefon için arayüz temiz ya sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. a15'e geçtikten sonra bende format atmıştım garanti olması için. Bir fark hissettirmedi batarya/hız olarak. Birde ayarlar uygulamasını şu apk ile güncellerseniz destekleyen her uygulamayı 120hz kullanabilirsiniz

Geri