A34 den S24+'a geçilir mi?

ExPeror

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Şuan A34 kullanıyorum bataryası vs yenileme hızı falan fena değil S serisine geçmek mantıklı mı S24+ mesela?
Geçmek istememin en temel sebebi kamera, kafamda iphone'a geçmek de var ama fiyat farkı az değil bütçem anca iphone 15 veya 15 plusa çıkar çok zorlarsam

Şuanda S24+ 37k ya düştü şuana kadar en düşük fiyat.

Şuan A34 kullanıyorum bataryası vs yenileme hızı falan fena değil S serisine geçmek mantıklı mı S24+ mesela?
Geçmek istememin en temel sebebi kamera, kafamda iphone'a geçmek de var ama fiyat farkı az değil bütçem anca iphone 15 veya 15 plusa çıkar çok zorlarsam

Geçilir. iPhone alacaksanız en azından pro model almanız gerekir. iPhone 15 S24+ dan daha iyi bir cihaz değil.

Geçilir arada dağlar kadar fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayfona bulaşma bi avantajı yok.

Geçilir. iPhone alacaksanız en azından pro model almanız gerekir. iPhone 15 S24+ dan daha iyi bir cihaz değil.

Geçilir arada dağlar kadar fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayfona bulaşma bi avantajı yok.

Orası kesinlikle doğru, pro modeller de çok pahalı. Aklımda ultra da var bi tek tasarımı hoşuma gitmedi yoksa özellikleri tatışmasız mükemmel

Orası kesinlikle doğru, pro modeller de çok pahalı. Aklımda ultra da var bi tek tasarımı hoşuma gitmedi yoksa özellikleri tatışmasız mükemmel
Ultra varsa ultraal tabii ki :D + ı ne yapacaksın.
Bende düz s24 ve s24+ ı beğenmiyorum ama ultra müthiş duruyor 😅

Iphone dusunmeyin bile direkt S24+ alin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,072
Üyeler
173,927
Son üye
lasxd
Geri