Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Nasıl ödemiyor? Ülkeye geldiğinde bu telefonu oradaki memur görmüyor mu?Ödemezsin
Nasıl ödemiyor? Ülkeye geldiğinde bu telefonu oradaki memur görmüyor mu?Ödemezsin
Eğer kendisi getirirse görmez. Aslında görebilir ama ben bunu önceden almıştım zaten diyerek falan diyerek işin içinden sıyrılır kaldı ki %90 ihtimalle kontrol etmezlerNasıl ödemiyor? Ülkeye geldiğinde bu telefonu oradaki memur görmüyor mu?
Benim de bildiğim artık alınıyor. Hatta bunun vergisini ödemek istemeyip, ürünü kaçırmaya çalışırken o xraydan geçerken görünürse hem ürüne el konuluyor hem de ceza kesiyorlar.Eğer kendisi getirirse görmez. Aslında görebilir ama ben bunu öncedenaldım falan diyerek işin içinden sıyrılır kaldı ki %90 ihtimalle kontrol etmezler
telefonu zaten cebine atıp getireceksin niye valizine koyasın ki x ray den geçmesi için, cebinde duran telefona kimse bişey diyemezBenim de bildiğim artık alınıyor. Hatta bunun vergisini ödemek istemeyip, ürünü kaçırmaya çalışırken o xraydan geçerken görünürse hem ürüne el konuluyor hem de ceza kesiyorlar.![]()
Bu ürünü kayıt ederken fatura filan da lazım? Üstelik kullanıcı İphone getiriyor. Androidlerdeki gibi İMEİ kalpazanlığı da yok. Benim tahminim bunu yaparken patlar.telefonu zaten cebine atıp getireceksin niye valizine koyasın ki x ray den geçmesi için, cebinde duran telefona kimse bişey diyemez
1 tane iphone 13 1 tane iphone 13 pro max kaydettim annemin ve abimin pasaportuna fatura falan gerekmiyor. Sadece imei gerekiyor nerden aldığınla falan ilgilenmiyolar bende de yurtdışı 13 pro max var amerikadan gelirken yanımda getirdim ama henüz kaydetmedimBu ürünü kayıt ederken fatura filan da lazım? Üstelik kullanıcı İphone getiriyor. Androidlerdeki gibi İMEİ kalpazanlığı da yok. Benim tahminim bunu yaparken patlar.
1 tane iphone 13 1 tane iphone 13 pro max kaydettim annemin ve abimin pasaportuna fatura falan gerekmiyor. Sadece imei gerekiyor nerden aldığınla falan ilgilenmiyolar
anladım çok teşekkürlerÖdemezsin
bu videoda telefonlara extra tabi bir şey yok diyor telsiz bilmemnesi ve bandrol var onlarda 300 tl etmez ki