Normal sürüm: 88,77 TL!
Ragnarök sürüm: 157,15 TL!
Ful sürüm: 220,15 TL!
Son düzenleme:
Bilmem canları istemişler herhalde. İyi yapmışlar.Steamde niye 260 yapmışlar
hocam oyunun optimizasyonu iyi mi?Bilmem canları istemişler herhalde. İyi yapmışlar.
İyidir.hocam oyunun optimizasyonu iyi mi?
Ben daha oynamadım. Elimdeki çerez oyunlar bitsin ondan sonra AC Origins, Odyssey Valhalla diye gideceğim. Kerem var moderatör olan. O mesela benim gibi bir AC fanı. Ben manyağıyım AC nin. O mesela çok eğlenmiş oynarken Valhalla'yı. En az 150 saat mi ne gömmüş.hocam oyunun optimizasyonu iyi mi?
bende odyssey oynuyorum şuan bitsin valhalla oynamak istiyorumda 160 gb mi neymiş çok yaBen daha oynamadım. Elimdeki çerez oyunlar bitsin ondan sonra AC Origins, Odyssey Valhalla diye gideceğim. Kerem var moderatör olan. O mesela benim gibi bir AC fanı. Ben manyağıyım AC nin. O mesela çok eğlenmiş oynarken Valhalla'yı. En az 150 saat mi ne gömmüş.
epic te zam gelcek indirimden sonra yada ocaktaSteamde niye 260 yapmışlar
Arkadaşlar ciddi olacaksak bu doğru olabilir bu arada. Steam kur güncellemesinden sonra bu fiyat artışı diğer platformlara da yansıyacağı ön görülüyordu.epic te zam gelcek indirimden sonra yada ocakta
epic tede 700 olur indirim bittikten sonraArkadaşlar ciddi olacaksak bu doğru olabilir bu arada. Steam kur güncellemesinden sonra bu fiyat artışı diğer platformlara da yansıyacağı ön görülüyordu.
Bence son kez Epic'ten alma şansınız varken bu oyunu alın.
Odysseyden sonra Valhalla gitmeni önermem. Kusarsın. Bu sadece AC'ler için değil. Ciddi anlamda iki açık dünya oyununu üstü üste oynamak. Yani Valhalla'yı Complete alsan bi 100 saati var en az. O yüzden bence araya iki üç çerezlik oyun sokuştur.bende odyssey oynuyorum şuan bitsin valhalla oynamak istiyorumda 160 gb mi neymiş çok ya
Göm gitsin. Zam gelecektir Epic'e de.Bugün gamepass' e 550 TL gömdüm bi 85tl de buna mı gömsem acaba
açık dünya bağımlısı olduğum için şuan 3 açık dünya oyununu aynı anda oynuyorumOdysseyden sonra Valhalla gitmeni önermem. Kusarsın. Bu sadece AC'ler için değil. Ciddi anlamda iki açık dünya oyununu üstü üste oynamak. Yani Valhalla'yı Complete alsan bi 100 saati var en az. O yüzden bence araya iki üç çerezlik oyun sokuştur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Göm gitsin. Zam gelecektir Epic'e de.