Neler Yeni

acemiye sistem önerisi ve birkaç soru

echoes

80+ Bronze
Evet önce (keyi sakla fotoğrafini fln çek) Windows normal indirip kuruyorsun sakın satın alma birdaha win kurulunca kenarde etkinleştir var ona baş o uzun harf ve rakam karmaşasini yaz
tamamdır ekran görüntüsünü aldım cihaz kimliği, ürün kimliği yazan yerin. kullanabilirim ilerde umarım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

R9 serisi hala iş görüyor. HD 6850, HD 7850, GT 1030, RX 560 ve R9 270'in bile mumla arandığı bir zamandayız. Elinizdeki kartın modeline bağlı olarak ben o kartı değerlendirin derim. Bilgisayarcı sizi kandrmış.
Geri kalan parçalar için kaç paranız var? Monitör biraz daha bekleyebilir sanki.
kandırma derken şöyle, bir şeyler test etti, işlemcin iyi durumda dedi yüzdelik ve renklerle durum gösteren bir program kullanıp. hard disk fena değil demişti galiba ama ekran kartım kırmızı görünüyordu, yüzdelik olarak da durumu çok düşüktü. gerçekten de haklı sanırım çünkü hiçbir oyunun grafiklerini en düşükten biraz yukarı çıkaramıyorum, en düşükte bile olmuyor çoğu zaman.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
tamamdır ekran görüntüsünü aldım cihaz kimliği, ürün kimliği yazan yerin. kullanabilirim ilerde umarım :)

kandırma derken şöyle, bir şeyler test etti, işlemcin iyi durumda dedi yüzdelik ve renklerle durum gösteren bir program kullanıp. hard disk fena değil demişti galiba ama ekran kartım kırmızı görünüyordu, yüzdelik olarak da durumu çok düşüktü. gerçekten de haklı sanırım çünkü hiçbir oyunun grafiklerini en düşükten biraz yukarı çıkaramıyorum, en düşükte bile olmuyor çoğu zaman.
İşlemciniz daha kötü bu arada.

echoes

80+ Bronze
İşlemciniz daha kötü bu arada.
Doğrudur, bilgim yok o kadar dediğim gibi. Bahsettiğim şey performans ölçme, eskime durumu gibi bir şeydi ama. İşlemcim ortanın üstü, yeşil seviyesinde görünürken ekran kartım %20lerde kırmızı görünüyordu.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Merhabalar iyi forumlar dostum. Suan dolar kurundan kaynaklı olarak piyasa çok dalgalı olduğundan öneride bulunmak zor ama 10k yerine 15k civarlarında çıktığında cok ciddi performans farkları ortaya çıkıyor. Şu piyasada 10k ya GTX 1650 den yukarıya çıkamıyorken 15k bandında RX 6600XT ya da RTX 3060 gibi secenekler oluşmaya başlıyor. Bana soracak olursan eğer, uzun sure idare edecek bir PC olması için güncel parçalar kullanmak şart. Günümüz şartlarının orta seviye "Güncel" ekran kartları RX 6600, RX 6600XT, RTX 3060'dır. Bu kartları iceren sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Merhabalar iyi forumlar dostum. Suan dolar kurundan kaynaklı olarak piyasa çok dalgalı olduğundan öneride bulunmak zor ama 10k yerine 15k civarlarında çıktığında cok ciddi performans farkları ortaya çıkıyor. Şu piyasada 10k ya GTX 1650 den yukarıya çıkamıyorken 15k bandında RX 6600XT ya da RTX 3060 gibi secenekler oluşmaya başlıyor. Bana soracak olursan eğer, uzun sure idare edecek bir PC olması için güncel parçalar kullanmak şart. Günümüz şartlarının orta seviye "Güncel" ekran kartları RX 6600, RX 6600XT, RTX 3060'dır. Bu kartları iceren sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.
Hocam bende arkadaşla aynı konumdayim PC den çok anlamam yıllardır konsol oyuncusuyum rtx3070ti ekran kartı bir sistem beni yıllarda götürür mü ve bu karta hangi işlemci anakart vs uyuyo bilmiyorum hocam

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Hocam bende arkadaşla aynı konumdayim PC den çok anlamam yıllardır konsol oyuncusuyum rtx3070ti ekran kartı bir sistem beni yıllarda götürür mü ve bu karta hangi işlemci anakart vs uyuyo bilmiyorum hocam
3070TI dediğiniz ekran kartı piyasadaki en güçlü 5 karttan biri. Teknolojik bir revülasyon olmadığı sürece o kart size çok uzun yıllar yetecektir :) Eğer AMD islemcilerle beslemek isterseniz Ryzen 7 5800X; Intel kullanmak isterseniz de I7 11700K ya da 12700K tercih etmekte fayda var.

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
3070TI dediğiniz ekran kartı piyasadaki en güçlü 5 karttan biri. Teknolojik bir revülasyon olmadığı sürece o kart size çok uzun yıllar yetecektir :) Eğer AMD islemcilerle beslemek isterseniz Ryzen 7 5800X; Intel kullanmak isterseniz de I7 11700K ya da 12700K tercih etmekte fayda var.
Teşekkür ederim hocam AMD işlemci tercihim olacaktır :)

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Galiba User Benchmark'tan göstermiş. O sitenin pek doğru veri verdiğini söyleyemeyiz.

echoes

80+ Bronze
çoook teşekkür ederim, tam benim anlayabileceğim ve aradığım türdün bir yorum bu. özellikle kaydedeceğim bu mesajınızı ve belirttiğiniz parçaları arayacağım, çok sağolun.

Galiba User Benchmark'tan göstermiş. O sitenin pek doğru veri verdiğini söyleyemeyiz.
olabilir bilemiyorum. ama hiçbir oyunu grafik anlamında oynamamamla haklılık payı olduğuna da şahsen inanıyorum. eğer sizin varsa test edebileceğim bir yöntem test edip göstermek isterim.

Top Bottom