Acer ED270UP Ghosting sorunu.

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,357
Monitörümde acayip şekilde ghosting var. oyundayken fark edmiyorum ama günlük kullanımda çok fark ediliyor. nasıl azaltabilirm?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

? Yardım edecek yok mu ?

En azında bilenleri etiketleseniz ?

Monitörümde acayip şekilde ghosting var. oyundayken fark edmiyorum ama günlük kullanımda çok fark ediliyor. nasıl azaltabilirm?

? Yardım edecek yok mu ?

En azında bilenleri etiketleseniz ?
Hocam sanırım ghostingin bir çözümü yok. Yeni aldıysanız iade edin yenisini alın.

Hocam sanırım ghostingin bir çözümü yok. Yeni aldıysanız iade edin yenisini alın.
Hocam monitörü baya uyguna aldım ve çok sevdim sadece ghosting var. sanki gecikme süresini arttırınca azalıyordu. günlük kullanım için gecikme değerini arttırabilirim

Hocam monitörü baya uyguna aldım ve çok sevdim sadece ghosting var. sanki gecikme süresini arttırınca azalıyordu. günlük kullanım için gecikme değerini arttırabilirim
Eğer gecikme süresini düşürme modu varsa kapatın hocam.

Düşük gecikmeyi sağlayan bir mod varsa onu kapatın. Ghosting azalabilir.
Örneğin Philips'te SmartResponse ne kadar arttırılırsa bir o kadar fazla ghosting çıkıyor.
Mümkünse monitörün menüsünü atabilir misiniz?

Not: Monitörün yorumlarında ghosting şikayeti olan çok kişi gördüm. Özellik-Seçenek kaynaklı değil de direkt monitörden kaynaklı olabilir.

Not: Monitörün yorumlarında ghosting şikayeti olan çok kişi gördüm. Özellik-Seçenek kaynaklı değil de direkt monitörden kaynaklı olabilir.
zaten monitör kaynaklı. sadece ayar ile düzeltilebilir diye düşünmüştüm.

Geri