Yardım Acer Nitro 5 Nasıldır

Laptop değilde eline fırsat geçerse toplama bilgisayar daha iyi olur farkı anlarsın ama ordan oraya gideceksen sürekli laptop tercih edilebilir acer de 1 tane laptopum oldu fiyatına göre kalitesi mükemmeldi

Laptop değilde eline fırsat geçerse toplama bilgisayar daha iyi olur farkı anlarsın ama ordan oraya gideceksen sürekli laptop tercih edilebilir acer de 1 tane laptopum oldu fiyatına göre kalitesi mükemmeldi
Evet biliyorum masaüstü çok daha performans veriyor ama dediğiniz gibi sürekli ordan oraya gidiyorum ve ailem izin vermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız Acer nitro laptop 144 hz ise direk onu alın.
Normalde Acer nitro yerine Lenovo önermemizin sebebi aradaki hz farkı'ydı.
İkisininde soğutması iyi ama Acer daha başarılı ve 144 hz,şahsen Acer alırdım.
Peki hocam bu laptop valorantta kaç fps alır 1080 p high ve low ayarlarda

Evet biliyorum masaüstü çok daha performans veriyor ama dediğiniz gibi sürekli ordan oraya gidiyorum ve ailem izin vermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam bu laptop valorantta kaç fps alır 1080 p high ve low ayarlarda
Bu videodaki değerleri alırsınız.
İlerde 8 GB ram daha eklerseniz FPS ciddi oranda artar.

Bu videodaki değerleri alırsınız.
İlerde 8 GB ram daha eklerseniz FPS ciddi oranda artar.
Peki aklımda çok soru kaldı sizce lenovomu daha mantıklı yoksa acermi,acerdede coil whine gibi bir sorun varmı ayrıca lenovo ile aralarında hiç bir fps farkı yok ikiside 1080 p highda max 120 görüyor

Görüşüne göre laptop mu öneriyorsunuz?
Kimine göre Acer'in ergonomisi daha iyidir kimine göre Lenovo,ayrıca bir laptopun uzun yıllar gitmesinin sebebi kullanıcı ve malzeme kalitesidir buda her modele göre değişir yani Asus söylemi de saçma olmuş.
Görünüşe göre değil. Performansa göre de. Evet söyledğiniz doğru. Kullanıcı ne kadar iyi kullanırsa o kadar iyi gider. Benim sadece önerim Asus oldu. Ancak Lenovo da iyidir. Acer malzeme kalitesi biraz kötü kalan her şey iyi.

Nitro alınır hocam. 144 demi nitro?

Görünüşe göre değil. Performansa göre de. Evet söyledğiniz doğru. Kullanıcı ne kadar iyi kullanırsa o kadar iyi gider. Benim sadece önerim Asus oldu. Ancak Lenovo da iyidir. Acer malzeme kalitesi biraz kötü kalan her şey iyi.
Performans'da Acer önde yalnız 1650 ti bulunuyor Lenovo da ise 1650.
Malzeme kalitesi biraz kötü mü ? Lütfen tecrübe etmeden yorum yapma çünkü malzeme kalitesi gayet iyi.
Peki aklımda çok soru kaldı sizce lenovomu daha mantıklı yoksa acermi,acerdede coil whine gibi bir sorun varmı ayrıca lenovo ile aralarında hiç bir fps farkı yok ikiside 1080 p highda max 120 görüyor
Acer de henüz öyle bir şikayet duymadım bence Acer daha mantıklı.Son karar senin.

Performans'da Acer önde yalnız 1650 ti bulunuyor Lenovo da ise 1650.
Malzeme kalitesi biraz kötü mü ? Lütfen tecrübe etmeden yorum yapma çünkü malzeme kalitesi gayet iyi.

Acer henüz öyle bir şikayet duymadım bence Acer daha mantıklı.Son karar senin.
Tamamdır hocam Acer mantıklı o zaman peki i5 10300h ile 4600h arasında dağlarca bir fark varmı

Bu fiyata 4600h laptoplar var. 4600h İ7 10750h gücünde.

Bu fiyata 4600h laptoplar var. 4600h İ7 10750h gücünde.
Ekran kartı olarak ve depolama olarak daha zayıf ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,781
Üyeler
189,154
Son üye
cokoprens38
Geri