İtopya da yeni bir kampanya gelmiş herhalde beyler. Lazım bir şey varsa bakın az ürün var ama illa birine lazımdır.
ben tarihçesine baktım en iyi fiyatın 1000 tl altında gaming serisi philipsin bence kaçmaz al. Ayrıca philips panel üreticisi kalitesi tartışılmaz.monitör alınır mı daha iyisi var mıdır?
hocam hem 180hz hem ips hem 27 inch bu fiyata biraz zor bulursunYapmayın arkadaşların monitörün fiyatı iyi felan değil,FHD monitör ve pivot değil fiyatı gayet normal ederi budur daha yeni 1080p ips pivot monitörler 4k civarına satıldı. Kaldı ki bir ürüne 8k yazıp 4.5k ya indirdim diyen firmaya hayatta güvenmem
Keşke sen emlak piyasasına ve araba piyasasına sallasanYapmayın arkadaşların monitörün fiyatı iyi felan değil,FHD monitör ve pivot değil fiyatı gayet normal ederi budur daha yeni 1080p ips pivot monitörler 4k civarına satıldı. Bir ürünü almadan önce yurtdışı fiyatlarına bakın newegg vs. gibi sitelerden karşılaştırma yapın. Böyle giderse fiyatlar çoook daha katlanır.
Waowwwwww indirmeli bindirmeli4070s 33 binmiş 24.450 düşmüş vay be indirime gel (!)
hiç zor bulmadım daha geçen aylarda pivot 1080p LG monitör satıldı 3.999 tl ye aldım şu anda da bu monitörden yazıyorum üstelik gsync ve pivothocam hem 180hz hem ips hem 27 inch bu fiyata biraz zor bulursun
Emlak ve otomobil piyasası fakrlı konular onlarda malum emlak iç işleri meseles, otomobil ise yüksek vergi ile alakalı fakat masaüstü bilgisayarlarda böyle bir durum yok şimdlilik vergisi düşük ve genelde önerilen fiyat üzerinden satılır işlemciler nasıl önerilen fiyat üzerinden satılıyorsa diğer donanımlarda aynı olmalı ama bizim millet böyle coşturuyor saolsun herşeye ucuz ucuz dediği içinKeşke sen emlak piyasasına ve araba piyasasına sallasan