Neler Yeni

Yardım Acil yardım bunlar ne kablosu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
satın aldığım kasanın özelliklerinde özellikle bütün fanların ARGB olduğu yazıyor. Powerboost kasa bu arada linki bırakıyorum. LİNK. Ama fanların kablosunu da atıyorum hiç bişe anlamadım açıkçası bunların ARGB ile alakası yok gibi sanki araştırdığımda ikisi de güç kablosu gibi değişik değişik yorumlar gördüm. Bunlar nedir acaba ?

Ekler

• IMG_8188.jpeg
    IMG_8188.jpeg
    695.7 KB · Hit: 48
  • IMG_8189.jpeg
    IMG_8189.jpeg
    1.1 MB · Hit: 47

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Volkan
satın aldığım kasanın özelliklerinde özellikle bütün fanların ARGB olduğu yazıyor. Powerboost kasa bu arada linki bırakıyorum. LİNK. Ama fanların kablosunu da atıyorum hiç bişe anlamadım açıkçası bunların ARGB ile alakası yok gibi sanki araştırdığımda ikisi de güç kablosu gibi değişik değişik yorumlar gördüm. Bunlar nedir acaba ?
fanların kablosu psuya takacaksın kötü kasaymış fanlar sabit hızda dönecek seslilerse geçmiş olsun kısılmayacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde alttaki fanları alttan hava alacak şekilde tak yoksa kasanın hava sirkülasyonundan dolayı ısınır sistemin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki o 2 pinli kablo neyin nesi benim anlamadığım neden ARGB var yazmışlar ?

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
EREN
Fanlar milatan önceye dayanıyo

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Görkem Çağan
eski tip fanları cilalayıp sana kakalamışlar gibi kablo mevzusu çok saçma görünüyor buradan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Volkan
peki o 2 pinli kablo neyin nesi benim anlamadığım neden ARGB var yazmışlar ?
ışıklarının yanması için muhtemelen oraya tuş takıyorsun argb modları değişiyor kontrolcü fanıniçinde kanka hepsini bir birine takıyorsun çalışıyor benzeri arkadaşın kasada vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
ışıklarının yanması için muhtemelen oraya tuş takıyorsun argb modları değişiyor kontrolcü fanıniçinde kanka hepsini bir birine takıyorsun çalışıyor benzeri arkadaşın kasada vardı
satın aldığım yer bildiğimiz bi mağaza linkte attıugım yer tedarikçisi bu arada. mağazada olmadığı için tedarikçiden göndericez dediler geri götürüp iade etmeliyim o zaman ya da başka çözüm var mı gidip kendime ayrı fan mı alıcam benim hatam ARGB yazmasına aldanmak mı oldu yani

Alper54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper Hızlı
Molex olan fanların üzerindeki büyük soket enerji için muhtemelen fanlar ve ledi varsa enerjisini oradan kontrol için de gösterdinğin 2 pinli soketten alıyor olabilir kontrolcüsünü vs görmek gerek daha iyi yorumlamak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
Molex olan fanların üzerindeki büyük soket enerji için muhtemelen fanlar ve ledi varsa enerjisini oradan kontrol için de gösterdinğin 2 pinli soketten alıyor olabilir kontrolcüsünü vs görmek gerek daha iyi yorumlamak için.
kasadan kontrolcü cıkmadı hocam :(

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Volkan
satın aldığım yer bildiğimiz bi mağaza linkte attıugım yer tedarikçisi bu arada. mağazada olmadığı için tedarikçiden göndericez dediler geri götürüp iade etmeliyim o zaman ya da başka çözüm var mı gidip kendime ayrı fan mı alıcam benim hatam ARGB yazmasına aldanmak mı oldu yani
yok knk eskik değil o sokete kasanın üstündeki reset tuşunu takacaksın sonra o kabloları bir birine takıp psuya takacaksın çalışır

kasadan kontrolcü cıkmadı hocam :(
tamam çıkmaz ztn dandik fanlar olduğundan fanın içinde gömülü kontrolcü dediğimi yap çalışır fanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
yok knk eskik değil o sokete kasanın üstündeki reset tuşunu takacaksın sonra o kabloları bir birine takıp psuya takacaksın çalışır

tamam çıkmaz ztn dandik fanlar olduğundan fanın içinde gömülü kontrolcü dediğimi yap çalışır fanlar
çalışmasına çalışsın peki ama benim istediğim renkleri kontrol edebilmekti anakart üzerinden bunu yapamicaksam boşuna aldım kasayı değil mi ?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Volkan
çalışmasına çalışsın peki ama benim istediğim renkleri kontrol edebilmekti anakart üzerinden bunu yapamicaksam boşuna aldım kasayı değil mi ?
he evet anakarttan edemeye bilirsin bak bakalım varmı anakarta takmak için olan 3 pin soket (üst tuştan modlar değişiyor takarsan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgün Öztürk
he evet anakarttan edemeye bilirsin bak bakalım varmı anakarta takmak için olan 3 pin soket (üst tuştan modlar değişiyor takarsan)
ben kasayı götürüp aramızda bi sinnerji yaratalım diyorum satan arkadaşlarla konuyu tartısarak :D

bu arada müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar ARGB yazıyor kasada ama yok sanırım dedim İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKTE Bİ KASA ALSAYDINIZ dediler bilgilerinize :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,363
Üyeler
169,286
Son üye
Atte
Top Bottom