sahte olduğunu nerden çıkardınız? yeni formül bu şekilde teknobiyotik yetkili satıcıürün sahte
sahte olduğunu nerden çıkardınız? yeni formül bu şekilde teknobiyotik yetkili satıcıürün sahte
bende resmi hesiburada dan aldım böyle bir yazı yok üstüne tüp baya büyük şaşırtıcısahte olduğunu nerden çıkardınız? yeni formül bu şekilde teknobiyotik yetkili satıcı
bu yeni formülbende resmi hesiburada dan aldım böyle bir yazı yok üstüne tüp baya büyük şaşırtıcı
yeni çıkmış bu ürün 4 ay önce diyorbu yeni formülarctic'in kendi youtube videosu aynı tüp.
tamam işte ürün sahte değil bu rev 4 yeni versiyon arkadaşa da 4. revizyon modelini yollamışlardıryeni çıkmış bu ürün 4 ay önce diyor
o zaman problem yok görünce şaşırdım kendi elimdeki ürüne baktım sırınga daha ufak yazıda yoktamam işte ürün sahte değil bu rev 4 yeni versiyon arkadaşa da 4. revizyon modelini yollamışlardır
bende direk hb idi satıcısı teknobviyotik degil ama siiz şanslısınız yeni sürüm gelmişHocam bendeki 4gr versiyonu ben de hepsiburada üzerinden teknobiyotikten sipariş verdim