Neler Yeni

Açılmış ürün iade edilmesi

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
Ips monitorde ışık sızması olmaması piyango çıkması gibi bir şey kabul edeceklerini sanmıyorum fazladan ekranın varsa dene şansını ama yeni gelen monitörde bile aynısı olabilir
Belki forumda ıps panelde ışık sızması karşıma çıkmasaydı ben belki çok daha sonra belkide hiç farketmeyecektim veya normal karşılayacaktım ama hakkım varsa iade ediyim dedim ama dediğin gibi yenisinde ne olacak .Başka monitörlerdede var ben farketmemişim

Buğrahan Mert

80+ Silver
Belki forumda ıps panelde ışık sızması karşıma çıkmasaydı ben belki çok daha sonra belkide hiç farketmeyecektim veya normal karşılayacaktım ama hakkım varsa iade ediyim dedim ama dediğin gibi yenisinde ne olacak .Başka monitörlerdede var ben farketmemişim
Aynen denmekten zarar gelmez bende dün aldım ikinci el ips kapanırken pc gördüm rahatsız etmedi ışık sızması olduğunu bilmiyordum ipsden kaynaklıdır fln diyordum haberimiz olmasa sıkıntı yok böyle konularda aslında o.O2

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Nereden aldın ve iade işlemi için aradın mı firmayı açılmış cihazı aldılar mı ben kurulumuda herşeyide yaptım oyun bile indirdim
Ben ürünü açmıştım fakat kullanmamıştım ve mikrofondu iade ettiğim ürün. Herşeyi yaptıysan almayabilirler.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
İade almazlar hiç uğraşma. En fazla garantiye yollarlar orda 20gün kadar boşuna yatar geri gelir. Zaten bugün yarın iade oluşturup yolladın yolladın yollamazsan yılbaşından sonra hiç alacaklarını sanmıyorum. Bazı düzenlemeler oldu ve satıcılar artık herşeyi iade almayacaklar sanırım. Olan senin kargo ücretine olur sen ödeyeceksin çünkü.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Kullandım cihazı ama yeni farkettim kullanılan cihaz iade edilebilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazı kullansandamı
Bazı kategoriler hariç evet. Yani benim bildiğim bu. Mesela amazonda 30 gündü bu galiba. Ben monitör almıştım 15-20 civarı kullanıp iade vermiştim sorun olmamıştı. Trendyolda hiç iade denemedim

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
Ürün sorunlu değil ki benim monitörümde de var ışık sızması ips'de normal.
Galiba dediğiniz gibi neredeyse her cihazda var heralde ıps panellilerde. Sadece bunu sorun olarak görenler veya hiç görmeyenler var gibi geldi bana

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
mehmet ali oğuz
satıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi
Coğu firma sözleşmeye artık madde ekliyor kafasına göremi işlerine geldiği gibimi bilmiyorum artık ürün alırken sözleşmeye bakmak lazım madde eklemişlermi diye harici thh felan uğraştırırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,595
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian