🔥İndirim Adidas RunFalcon 3.0 Koşu Ayakkabısı Naysla 826₺

Güzel ayakkabi rahat ama arka ucu topuga sürtüyor yara etti napabilirim önerisi olan varmi
Sırf bu yüzden bugün aldıgım under armour charged assert 9 ayakkabıyı iade ettim taş gibi çok güzel ayakkabı ama bilek kısmı çok acıtıyor internette çok şikayet var ayağımı yara yaptı gibisinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.0 modeli ama model değiştikçe kalite değişmiyor ki görsel değişiyor sadece
Aynen hepsi düz bez ayakkabı işte model farkı var onun dışında rahatlık açısından fark olması için fiyat farkının biraz daha fazla olması lazım

Fileli Adida bana kalitesiz geliyor hemen kopuyo nike > adidas
Ama indirim güzel siyah olaydi alabilirdim

Son düzenleme:
Showtheway ve runfalcon 2.0 da almıştım zamanında fiyatları uygun diye. Bunu da aldım. Ben 930 iken aldım, 150 TL civarı bonus kazandım kampanyalardan. Ayakkabı iyi gibi. Beyaz olduğu için ben de çok şüpheye düştüm ama zaten kullandığım ayakkabılarım var, bunu da uzun süre salonda kullanırım diye düşündüm. Nir süre salon dışında da kullanırım sonrası muhtemelen çöp olur.
Şehir dışında olduğum için tam deneyemedim ama diğerlerinden bi tık iyi olabilir. 3.0 sonuçta.

Bende var bunun turunculusu. 1300e almıştım baya ucuzmuş bu fiyat. Ayakkabı rahat yarım numara büyüğünü alın.
Ama kirlenme konusu sıkıntı ya beyazlatma taktiği bilen varsa beni de bi aydınlatsa 😂

aynı renk aynı model bende var, yastıklama olarak muazzam bir şey ayakkabı ayağımdayken ayakkabısız halimden daha rahat hissediyorum. Ama gel gelelim asıl sorun, beyaz olmasına. ayakkabı malzemesinden kaynaklı ve beyaz olmasından kaynaklı en ufak pislikte siyahlaşıyor ve ne yaparsanız yapın eskisi kadar beyaz olmuyor. (beyazlatma taktiği bilen varsa söylesin lütfen ayakkabıyı aldım karardı 2 haftada diye giyemiyorum artık)
Çamaşır makinesi + ariel beyaz deterjanı 30 derecenin üstüne çıkma 1400 devirde kurutabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri