AİLEM BOYKOT DİYE İPHONE 13 ALMIYO

Xiaomi olsa çin boykotundan vururduk da, samsung da güzeldir s24fe falan alsan diyeceğim lakin büyük ihtimal bu cevap tatmin etmeyecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla benim boykot boykot diye gezinen tanıdıklardan çoğu xiaomi kullanıyor, yiyorsa vurun yere telefonu diyince susuyorlar hepsi
s24 düşündüm s24 fe çok büyük büyük telefon sevmiyorum ben çok xiaomi honor falan hem çok büyükler hemde androidde samsung dısında tercih edilmez bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
ikinci el aldırmayı dene bazı boş yazan arkadaşlara söylüyorum adam iphone 13 soruyor s24 sormuyor biride bilinçli aile demiş sanane arkadaşım destek olmuyorsan köstek olma
İlla sonuca ulaşmazsa diye alternatif olarak telefon sunmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum hocam

Samsung daha iyi

kanka 1948 den beri israil filistinarasında sorun var ** simdi mi sorun olmaya basladı bu durum ben bunu anlamıyorum
Bazen babaların alacak parası olmaz ve böyle sebep söyler senle de tartışmaya girmez. Ya da parası olanda her istediğini alıp şımartmak istemez orasını bilemem ama sebebi boykotta olsa anlayış göstermek lazım. 1948 de sorun yoktu bu arada daha yahudiler filistine yeni yerleşiyodu bu tamamen sosyal medyadan kulaktan dolma bilgiler. Filistinde zulüm hiç bugünkü kadar artmamıştı. Hastanelerin bombalanacağı raddeye gelmemişti. Ha boykot edenin tutarsızlığı varsa da kendine vicdanı nasıl rahat ederse. Boykot işini hiçte küçümsemeyin

13 zaten alınmamalı s24fe veya s24 ezer geçer.

Kendin al

Geri