- Reaksiyon skoru
- 5,715
Bunu alabilirsin.
Hocam çini boykot etsek ve onu tayvanı da dahil etsek zaten benim setup yok olur.Xiaomi de boykot
Doğu Türkistan
benim ekipman da çindenHocam çini boykot etsek ve onu tayvanı da dahil etsek zaten benim setup yok olur.
Onun için dedim hocam zaten, ebeveynleri de boykot telefon kullanıyorsa diyeXiaomi de boykot
Doğu Türkistan
s24 düşündüm s24 fe çok büyük büyük telefon sevmiyorum ben çok xiaomi honor falan hem çok büyükler hemde androidde samsung dısında tercih edilmez benceXiaomi olsa çin boykotundan vururduk da, samsung da güzeldir s24fe falan alsan diyeceğim lakin büyük ihtimal bu cevap tatmin etmeyecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla benim boykot boykot diye gezinen tanıdıklardan çoğu xiaomi kullanıyor, yiyorsa vurun yere telefonu diyince susuyorlar hepsi
ben de çin malı bir şey almıyorum o yüzdenOnun için dedim hocam zaten, ebeveynleri de boykot telefon kullanıyorsa diye
İlla sonuca ulaşmazsa diye alternatif olarak telefon sunmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum hocamikinci el aldırmayı dene bazı boş yazan arkadaşlara söylüyorum adam iphone 13 soruyor s24 sormuyor biride bilinçli aile demiş sanane arkadaşım destek olmuyorsan köstek olma
Bazen babaların alacak parası olmaz ve böyle sebep söyler senle de tartışmaya girmez. Ya da parası olanda her istediğini alıp şımartmak istemez orasını bilemem ama sebebi boykotta olsa anlayış göstermek lazım. 1948 de sorun yoktu bu arada daha yahudiler filistine yeni yerleşiyodu bu tamamen sosyal medyadan kulaktan dolma bilgiler. Filistinde zulüm hiç bugünkü kadar artmamıştı. Hastanelerin bombalanacağı raddeye gelmemişti. Ha boykot edenin tutarsızlığı varsa da kendine vicdanı nasıl rahat ederse. Boykot işini hiçte küçümsemeyinkanka 1948 den beri israil filistinarasında sorun var ** simdi mi sorun olmaya basladı bu durum ben bunu anlamıyorum
ailen cok mantikli dusunuyorBEN BUNLARI NASIL İKNA EDİCEM **