Hocam kulak ici gerekiyor.iphone da var sanırım airpods alıcamkardeşim eğer müzik için kullanacaksan bu
https://www.hepsiburada.com/jbl-t70...752-5oEpQvrdTz2GbzZl8vh1sQBEu580aAuUkEALw_wcB
ama ben aramalara da cevap vericem arkadaşlarımla konuşucam falan diyorsan airpods u alabilirsib bir de iphone un varsa kesinlikle almanı öneririm
reis o zaman airpods al hem ses yalıtımı da iyiHocam kulak ici gerekiyor.iphone da var sanırım airpods alıcam
Kankam değmiyor zaten biliyorum ama ihtiyacım var.xiaomi falan almak istemiyorum ses kalitesi yeterli olmuyor.700 bandında kulak ici mici iyi sanırsam airpods var sadeceSes kalitesi güzel değermi sana kalmış.
Ben 2 sinide kullandım xiaomi de 140tl lik üzmez biraz dışardan ses gelebilir kısık sesle dinlersenKankam değmiyor zaten biliyorum ama ihtiyacım var.xiaomi falan almak istemiyorum ses kalitesi yeterli olmuyor.700 bandında kulak ici mici iyi sanırsam airpods var sadece
Silikonlu seviyorsanız kesinlikle alınır.piyasadaki en iyisi.Değer, bende airpods pro almayı düşünüyorum.
200lira falan bütcem olsaydı gözüm kapalı alırdım.Ben 2 sinide kullandım xiaomi de 140tl lik üzmez biraz dışardan ses gelebilir kısık sesle dinlersen![]()