biliyorum ama geri alabilir miyim diye sordum benYasak olduğu için almış olabilir sanki hocam.
İfadeye çağrıldınız mi ?biliyorum ama geri alabilir miyim diye sordum ben
hayır ceza yazıldı idari para cezası ve el konuldu fakat sınırsız mı el koydular bilmiyorum sanırım 5326 43.maddeden ama el konuldu yazmıyorİfadeye çağrıldınız mi ?
Yakın mesafeden ciddi zarar vereceği için silah niyetine el koymuşlar uzun bir evrak işi ve avukat ile belki silahı geri alırsın ama avukat parası cart curt silahın maliyetine denk gelir belki daha fazla fatura çıkabilir o yüzden avukattan bilgi alın dediğim gibi uzun bir evrak prosedür işleri varsa hiç uğraşmayın.hayır ceza yazıldı idari para cezası ve el konuldu fakat sınırsız mı el koydular bilmiyorum sanırım 5326 43.maddeden ama el konuldu yazmıyor
Siz daha önce yaşadınız mı böyle bir olayGeri alabilirsin çünkü Airsoft taşımak yasak değil.
kutusunda kitli ve silahin içinde şarjör olmadığı sürece evet taşımak suç değil ama yok torpidoya koyayım yok belime koyayım gibi şeyler kesinlikle mümkün değilGeri alabilirsin çünkü Airsoft taşımak yasak değil.
Geri alamaz mıyım yanikutusunda kitli ve silahin içinde şarjör olmadığı sürece evet taşımak suç değil ama yok torpidoya koyayım yok belime koyayım gibi şeyler kesinlikle mümkün değil
o konu hakkında bilgim yok hocamGeri alamaz mıyım yani
yasakGeri alabilirsin çünkü Airsoft taşımak yasak değil.